To je to što me zanima!

Danski satiričari smjestili Ivana Pavla II u pakao

Satiričari su pokojnog Papu smjestili u pakao zajedno s Himmlerom i Goebbelsom jer, kako kažu, nije učinio ništa protiv svećenika pedofila
Vidi originalni članak

Kontroverzna satirička skupina Surrend postavila je webstranicu na poljskom jeziku na kojoj je papa Ivan Pavao II smješten u pakao u društvu s nacističkim šefom propagande Josephom Goebbelsom te zloglasnim SS-ovcem Heinrichom Himmlerom.
- Poštovani poljski katolici, mjesto s kojeg vam se obraćam pakleno je vruće. Od dolaska ovdje, u epicentar vatre, ja, Ivan Pavao II, malko sam se čudio jer sam, kao vjerni sluga Božji, završio u paklu zajedno s karakterima kakvi su Goebbels i Himmler - piše Surrend na stranici www.vaticansex.pl.
- Mnogi drže da je papa Ivan Pavao II svetac, no on nije učinio ništa protiv svećenika Rimokatoličke crkve koji su seksualno zlostavljali djecu i zato držimo da mu je mjesto u paklu - kazao je utemeljitelj Surrenda, danski satiričar Jan Egesborn. Navodi da je Rimokatolička crkva pokušala zataškati seksualna zlostavljanja djece unutar crkve. Egesborn tvrdi da je prvotna reakcija Poljaka na satiričku webstranicu bila vrlo oštra te pojašnjava: "Za Poljake to je jednako kontroverzno kao karikatura Muhameda za muslimane".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gocxxx 27.10.2007.

    Eto šta radi bolestan um kada nema pametnijeg posla, a šta su oni napravili kako bi spriječili pedofiliju, umjesto što rade ovakve stvari i rade web u kojemu vrijeđaju svetinju katoličanstva, mogli su napraviti web portal u kojemu bi objavljivali slike i podatke pedofila, koji je pedofil pušten iz zatvora i gdje, koji je priveden, koji osuđen. Svaka vam čast, debili! A gdje su sada svi ti silni hackeri, zašto im nitko ne sruši taj site?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare