To je to što me zanima!

Darinko Kosor: Čačić, Linić i Pusić su jedini ozbiljni ministri

Prvi čovjek HSLS-a je u Zadru rekao kako premijer Zoran Milanović živi u oblacima te istaknuo kako su neki ministri samo pripravnici jer im je to prvi pravi posao
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u petak je gotovo sat vremena kasnio na novinsku konferenciju jer je zbog bure zapeo na autocesti. Ispričao se u svoje i ime Jure Radića i svih koji su radili trasu autoceste.

Međutim nije se dotaknuo najavljenoga koncesioniranja autocesta, nego se obrušio na Vladu jer nije ispunila ni jednu točku Plana 21. Nije ga iznenadilo što u Hrvatskoj sve pada osim nezaposlenosti. Rekao je kako ne vjeruje da premijer i ministri nemaju dobre namjere oko izlaska iz krize, ali da ne znaju kako izvući zemlju iz gospodarske krize. 

- Sve izjave resornih ministara su u suprotnosti s premijerovima, koji živi u oblacima - rekao je Kosor.  Predsjednik HSLS-a smatra da je što prije potrebna rekonstrukcija Vlade i imenovanje ministara stručnjaka. 

- Vi danas imate šest ili sedam ministara koji su ministri pripravnici, kojima je prvi ozbiljan posao u životu biti ministar. Osim ministara Čačića i Linića, što god mislili o njima te njihovu stilu i načinu, te ministrice Pusić, nemamo niti jednog ozbiljnog ministra koji nešto zna iz svog resora - rekao je prvi čovjek HSLS-a. 

Zadarskim HSLS-ovcima je savjetovao da na lokalnim izborima ne surađuju sa 'zadarskim prijateljima najpoznatijega rizničara u državi, Mladena Barišića', misleći očito na Božidara Kalmetu.


Idi na 24sata

Komentari 38

  • japanokinez 16.09.2012.

    Koja je to stranka HSLS i prelazi li onaj prag??? Dali je to neka šala ili čovjek govori za ozbiljno???

  • dahhmal 15.09.2012.

    Svi vi politicari izmisljavate toplu vodu a narod nema nikakve koristi od toga

  • IvicaRubnjak 15.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare