To je to što me zanima!

'Ako je samo pet posto točno, Sanader je bio grobar HDZ-a'

Pored Tuđmanove slike nikada ne bi stavio svoju jer bi to bilo malovažavajuće za prvog predsjednika. Tko je, uostalom, Darko Milinović, filozofski je zavapio Milinović
Vidi originalni članak

Kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović ozbiljno je krenuo u predizbornu kampanju. U nedjelju ujutro je s obitelji i stotinjak pristaša krenuo iz rodnog Gospića. U Zagrebu je više od sat vremena govorio o svom programu koji se zasniva na obnovi tradicionalnih vrijednosti. Na svaki spomen domoljublja, Domovinskog rata i Franje Tuđmana, vrijedni su glasači pljeskali i glasno odobravali Dadine stavove. Između ostalog je rekao da pored slike Franje Tuđmana nikada ne bi mogao staviti svoju jer bi to bilo malovažavajuće za prvog predsjednika.

- Tko je, uostalom, Darko Milinović - filozofski je zavapio.

U dvoranu je ušao uz taktove hita The Final Countdown. Predstavio je i svoj slogan: HDZ smo mi, budi i ti.

Osvrnuo se na protukandidate te naglasio kako je hrabar.

- Sa mnom nema bih, ne bih. Nisam kao oni koji bi malo s Mesićem, pa malo protiv njega. Poput onih koji plaču da su ih ostavili Karamarko i Stier. Ja se već osjećam kao moralni pobjednik, jer bilo je opasno biti u pravu kad je cijelo predsjedništvo bilo u krivu - rekao je Milinović.

Govorio je i o Ivi Sanaderu. Kaže kako mu je vjerovao, kao i svi. Ali, neoprostivo je to što je kukavčki ostavio državu i HDZ kad je bilo teško.

- Ako je samo pet posto od onoga što za što ga optužuju točno, onda je kriminalizirao stranku, on je bio grobar HDZ-a - bio je oštar Milinović.

Nakon Zagreba, svi su se zaputili u Vukovar

Idi na 24sata

Komentari 165

  • diba_1 14.05.2012.

    tek sad si shvatio da je Sanader bio poguban za stranku, ako tako kasno pališ onda ti nije mjesto u vodstvu stranke, a kamo li nekim pukim slučajem da budeš predsjednik.

  • karamanlis 14.05.2012.

    Nije se lako pomiriti da više nema svakog mjeseca 10-tak tisućinki iz crnog fonda !

  • uro 14.05.2012.

    Bravo Darko sretno izgledate ti i tvoja obitelj ali ne zaboravi kako je sretno izgledao i tvoj veliki prijatelj Ivo pa je evo sada postao Ivica a uskoro bi mogao postati i vrlo mali ivek jer u zatvoru nije hrana kao u hotelima gdje ste plaćali našom mukom . Sram te može biti pokri se ušima i šuti za svoje dobro i za dobro svih nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare