To je to što me zanima!

Darko je nestao u svibnju, išao je u šetnju sa psom: Policija je našla njegovo tijelo u potoku

Tijelo muškaraca koje je pronađeno 4. rujna ove godine u potoku Šumetlica između Visoke Grede i Savskog Boka pripada nestalom Darku Betlachu iz Cernika, koji je nestao nakon šetnje sa psom
Vidi originalni članak

Tijelo muškaraca koje je pronađeno 4. rujna ove godine u potoku Šumetlica između Visoke Grede i Savskog Boka pripada nestalom Darku Betlachu iz Cernika. U priopćenju PU Brodsko posavske stoji da je Centar za forenzična ispitivanja Ivan Vučetić utvrdio identitet nestalog.

– Dobili smo potvrdu da se radi o nestalom Betlachu, no, nemamo informaciju što je bio uzrok da se nesretni mladi čovjek nađe u vodi, da je bilo nešto nasilno, pretpostavljam da bi to oni uočili – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Podsjetimo Darko Betlach iz Cernika nestao je 13. svibnja ove godina nakon šetnje sa psom. Pas se vratio kući bez vlasnika. S obzirom da je nije vratio iz šetnje obitelj je alarmirala policiju, koja je je odmah krenula u potragu, angažirali su se HGSS-ovci, pripadnici Lovačkih društava, mještani, ali potraga nije dala rezultata. U to vrijeme svakodnevno je padala kiša.

Tri dana nakon nestanka pronađena je jakna Darka Betlacha i to je bio jedini trag nakon toga mjesecima tijelo nije pronađeno sve do početka rujna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Smik 05.10.2023.

    hvala bogu da su ga našli.

  • MarkoDDR35$ 05.10.2023.

    Da nije koji skriveni četnik u brdu..bilo je takvih dosta poslije bježanije

  • mily 05.10.2023.

    pa nije potok Šumetlica ocean, a toliko se tragalo, mah

Komentiraj...
Vidi sve komentare