To je to što me zanima!

Darko Milinović kandidirat će se za ličko-senjskog župana

Kako nam je rekao, na kandidaturu su ga primorale izvanredne okolnosti. Funkcija župana zahtijeva osobu 24 sata u pogonu. Sadašnji župan to nije u stanju
Vidi originalni članak

Darko Milinović, bivši HDZ-ov ministar zdravstva kandidirat će se za župana Ličko-senjske županije. 

- Danas je Županijski odbor stranke donio jednoglasnu odluku da se kandidiram - kazao je Milinović za 24sata i dodao da se dosadašnji župan Milan Kolić povlači iz zdravstvenih razloga. Upravo je Milinović prije mjesec dana bio najavio kako će na lokalnim izborima HDZ-ov kandidat biti Kolić.

Kako nam je rekao, na kandidaturu su ga primorale izvanredne okolnosti. 

- Funkcija župana zahtijeva osobu 24 sata u pogonu. Sadašnji župan to nije u stanju, zato moram preuzeti odgovornost - rekao je Milinović koji je predsjednik županijskog odbora HDZ-a, a kandidirao se na zahtjev svih članova. 

- Očekujem uvjerljivu pobjedu u prvom krugu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • crnjas 30.04.2017.

    I kaze funkcija zupana zahtjeva 24 sata pogona, pa kad onda stigne radit hahaha bere placu ni za sto, al to prilici hdz-u tako i onaj sto je ubio oca troje djece Sutic a da ni9je bio ni dana u zatvoru, i on stigne svuda biti tada je bio ravnatelj plitvickih jezera, dekan na sveucilistu i jos nesto pa reko kad je to sve stigao hahaha nedaj boze spasi nas od ovakvih politicara koji unistise i drzavu i narod.

  • Hiroo_Onoda 30.04.2017.

    Kaj se taj nemre konačno prihvatit ginekologije ili možda misli da sve raspičkano po Lici može jedino on popraviti.

  • corto malteze 30.04.2017.

    a oce li se lancima vezivat???

Komentiraj...
Vidi sve komentare