To je to što me zanima!

Darovala 23 obitelji: Žena je dala 350.000 kn bolesnoj djeci

Irena Baždar poklonila je novac koji joj je HZZO uplatio za kćerinu operaciju, jer ju je već platila novcem od humanitarnih akcija i donacija. Htjela je učiniti dobro djelo
Vidi originalni članak

Irena Baždar, majka Nikol Tomičić (12) kojoj je početkom godine uspješno operiran tumor u bečkoj bolnici, sjetila se svih ljudi koje su ona i kći sretale u bolničkim hodnicima. Irena je Nikolinu operaciju platila novcem od humanitarnih akcija i donacija dobrih ljudi. Nakon što joj je HZZO nedavno refundirao 350.000 kuna, odlučila je i sama učiniti dobro djelo te je novac darovala. 

Donirala je 23 obitelji diljem Hrvatske, udruge, škole i umirovljenike, a najviše novca donirala je za liječenje djece oboljele od malignih bolesti. 

- Čitali smo u novinama i tražili kome je novac najpotrebniji. Kada bih vidjela umirovljenika na ulici da kopa po kontejneru, dala bih mu novac. Nisam se bazirala samo na oboljele nego i na neimaštinu. Da netko nije imao cipele, sigurno bih mu ih kupila – zaključila je Irena. 

Gotovo 200.000 kuna donirala je za operaciju Nataše Baltić, djevojke iz Slavonskog Broda koja je operirana u bečkoj bolnici kod kirurga koji je operirao i njezinu Nikol. 

Za liječenje Katje stare pet mjeseci iz Karlovca koja boluje od tumora nadbubrežne žlijezde dala je 20.000 kuna. 

Brojnim obiteljima diljem Hrvatske čija djeca boluju od malignih bolesti nesebična Irena donirala je po 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • lelika 28.05.2012.

    i sama sam imala bolesno dijete koje je išlo u austriju na operaciju i morala sam sakupiti dio novca tako da vas u potpunosti razumijem a isto tako znam koliko je čovijek sretan kad može nekome pomoći i koliko nas to ispunjava,svaka Vam čast i klanjam vam se gospođo Irena!!!! Puno sreće u daljnjem životu vama i vašem anđelu!!!!

  • monroa 27.05.2012.

    ne znam sto bih rekla osim predivno.

  • marijanaaa 27.05.2012.

    lipo..<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare