To je to što me zanima!

Daruvarac čeka rješenje suda: Može se žaliti u roku tri dana

Ako će se Kovačević žaliti na odluku sutkinje, o tome će odlučivati vijeće, a tek nakon što njihova odluka postane pravomoćna, Daruvarac se mora javiti u Centar za dijagnostiku u zagrebački Remetinec
Vidi originalni članak

Darko Kovačević Daruvarac (32) i dalje je na slobodi, iako je sutkinja izvršenja Dijana Grancarić odbila njegov zahtjev za odgodom odlaska u zatvor.

Iako se prekjučer trebao javiti u zatvor, boravak na slobodi omogućava mu upravo pravo da se žali na odluku sutkinje, a to može učiniti u roku od tri dana nakon što zaprimi rješenje. Kako doznajemo, očekuje se da će mu danas rješenje biti dostavljeno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako će se žaliti na odluku sutkinje, o tome će odlučivati vijeće, a tek nakon što njihova odluka postane pravomoćna, Daruvarac se mora javiti u Centar za dijagnostiku u zagrebački Remetinec.

(JOŠ) NE IDE U ZATVOR Daruvarcu odbili žalbu, ali i na to se može žaliti u roku 3 dana

Podsjetimo, Kovačević je zatražio odgodu odlaska na odsluženje zatvorske kazne zbog obiteljske situacije pa je zadarski sud zatražio od Centra za socijalnu skrb da provjeri situaciju na terenu, a nakon što je njihovo izvješće zaprimila sutkinja, zahtjev mu je odbila.

Daruvarac je pravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog premlaćivanja mlade Zadranke u kafiću prošle godine. Početkom lipnja Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu smanjilo je Kovačeviću kaznu s pet na četiri godine zatvora. Jednako kao i u prvom stupnju, okolnosti djela su poznate, krivnja je priznata, ali su odbijene sve žalbe, prigovori, primjedbe. Kao olakotna okolnost uzeto je priznanje krivnje i tvrdnja da će oštećenica biti obeštećena.
 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • PapaĐo 26.07.2019.

    Bolje da si neku banku opljacka pa dobija 2/3 godine. Isplativije je

  • 25.07.2019.

    Kakve zalbe i pravo na zalbu, jednom se zalio, odbili ste mu zalbu i NeEMA vise zalbi, u zatvor sa njim, pa nek razmislja kako ce platiti obestenje pretucenoj djevojci.

  • 25.07.2019.

    Ici ce u zatvor kada bude spreman i kada ce mu se dati.Sto zurite s tim zatvorom,ima vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare