To je to što me zanima!

Davio ju, gurao joj prste u usta: Htio ubiti službenicu u zatvoru

Zatvorenik (33) radio je kao radnik u skladištu jedne kaznionice na području sisačko-moslavačke županije. Prišao je službenici s leđa i počeo ju je daviti. Jedva se uspjela spasiti...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu za pokušaj teškog ubojstva protiv muškarca (33) jer je prošle godine napao zatvorsku službenicu.

Dok je izdržavao kaznu zatvora u jednoj kaznionici na području sisačko-moslavačke županije, radio je u skladištu grafičke radionice.  Neslužbeno doznajemo da je riječ o zatvoru u Glini.

Dobio je posao skladišnog radnika i u jednom trenutku ostao je sam sa službenicom koja je organizirala i nadzirala rad zatvorenika.

ZALETIO SE I POBJEGAO Obračun u Puli: Policajac (30) htio pregaziti šefa zatvora

Počela je vrištati upomoć

U trenutku nepažnje došuljao joj se s leđa te ju je lijevom rukom primio za vrat. Snažno ju je počeo stezati u 'kravati'. Ona se cijelo vrijeme otimala i pokušavala oduprijeti žestokom napadu. Počela je vrištati u pomoć kako bi joj kolege ili bilo tko drugi došli pomoći. U panici, ali i kako bi ju zadavio, zatvorenik joj je ugurao prste desne ruke u usta.

Vjerojatno je mislio kako će je to ušutkati, no prevario se. Ona ga je snažno ugrizla te ju je instinktivno pustio. Tad se uspjela osloboditi i pobjeći na sigurno.

Ako ga osude, napadaču prijeti najmanje pet godina novog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kinezojapanac 07.05.2018.

    Neće on dobiti ni dana zatvora za ono sto je napravio u zatvoru. U zatvoru su dužni poduzeti sve mjere opreza koje moraju poduzeti kako bi zatvoreniku omogućili da odradi svoju kaznu. Ovo se zove cisti propust u sustavu i neka mole boga da ne kazne onoga koji mu je omogućio da davi službenicu.

  • matea.love.8 06.05.2018.

    jeste li poslije ovog napada kriminalca na zaposlenicu priuštili njemu igranje flipera i noćne posjete ....hahahah

  • jebonick 05.05.2018.

    pa pustite ga iz zatvora.. opet će napasti neku čuvaricu/službenicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare