To je to što me zanima!

Davor Bernardić: Sigurno ću na izborima poraziti Bandića

Jedan od najmlađih kandidata za gradskog šefa misli da je bolji od Milana Bandića. Vjeruje kako su Zagrepčani prepoznali da im Bandić više nema što dobro ponuditi
Vidi originalni članak

24express: S kime će SDP koalirati na lokalnim izborima u Zagrebu? Je li vam potrebna koalicija?

Jednoglasnom potporom Gradskog odbora za kandidaturu za gradonačelnika počeli smo razgovarati sa svim strankama s kojima dijelimo vrijednosti i politička uvjerenja. SDP je s HSU-om i Tatjanom Holjevac partner u Gradu. Dakako, razgovarat ćemo i s HNS-om, našim partnerom na nacionalnoj razini, i s ostalim bliskim strankama, pa i s HSLS-om.

24express: Ali HSLS već ima svog kandidata, Vladimira Ferdeljija, a i HNS kalkulira s Vesnom Pusić.

Ponavljam, otvoreni smo za suradnju sa svim sličnim opcijama. S pregovorima krećemo, očekujemo partnerske razgovore, naravno sa svima koji uvažavaju naš plan za razvoj Zagreba, imajući u vidu da je SDP daleko najjača politička opcija u Zagrebu.

24express: A što je s pregovorima s Laburistima?

U kontaktu smo i s njima. No oni će, vjerujem, izaći samostalno na izbore jer je to za njih najlagodniji položaj, novi su i nisu mogli pogriješiti, čak nisu imali ni prigodu. No realnost je malo drukčija. Iz dana u dan znam da građani uviđaju da se problemi koji su se gomilali 20 godina ne mogu riješiti preko noći i da nitko nema čarobni štapić.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mtim 03.11.2012.

    a čovika i priče... Aj ti malo odrasti, popričaj sam sa sobom, poslušaj glas naroda i ne petljaj se tamo gdje nemaš šanse. Bar što se mog glasa tiče. Ono što je Bandić učinio za Zg on može samo maštati.

  • lijač 03.11.2012.

    pa jučer je izašel iz vrtiča a danas bi vodil grad a ludosti majo mila!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Raheem 03.11.2012.

    Ako Bandić ne bude igrao prljavo Bernardić će pobijediti...nadajmo se da ce biti tak

Komentiraj...
Vidi sve komentare