To je to što me zanima!

Davor Stier izgubio mjesto u Bruxellesu zbog kritike Kosor?

Stier je slovio kao bliski savjetnik predsjednice HDZ-a i potencijalna zamjena Šeksa. Iz "igre" za EU parlament je ispao navodno radi kritike Kosor i Šeksu
Vidi originalni članak

Neki članovi kluba zastupnika HDZ-a navodno su prije odluke o promatračima u Europskom parlamentu primili telefonski poziv s naputkom za koga glasovati. Večernji list javlja kako je stranka podijeljena i oko odabira EU parlamentaraca. Kako neki tvrde, Davor Božinović je dobio "zeleno svjetlo" jer u Hrvatskoj ne predstavlja opasnost za Jadranku Kosor.

Iz te priče je, za mnoge neočekivano, ispao Davor Stier, koji je slovio kao bliski savjetnik predsjednice HDZ-a i potencijalna zamjena Vladimira Šeksa. Nagađa se kako je između Kosor i Stiera "puknulo" nakon što je on upozorio kako nije korektno zlorabiti pisma Europske pučke stranke, tj. njemačke kancelarke Angele Merkel i američke državne tajnice Hillary Clinton. Pisma su stigla kao zahvala na Kosoričina pisma, a Šeks ih je predstavio kao podršku Kosor. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 25

  • brpljok 20.03.2012.

    po direktivi Centralnog Komiteta KraDeZeja, a uz suglasnost drugarice Vlaisavljević i druga političkog komesara Vlade Superhuka Šeksa, omladina KraDeZeja je dobila zadatak da minira sve komentare slobodoljubivog i demokratski orjentiranog naroda, tj. da daje minuse u što većem broju. Akcija je vidljiva na djelu i traje sve dok se ne onemogući komentiranje. Smrt Fašizmu! Sloboda Mick Jageru!

  • MEDVJED12345 20.03.2012.

    e moj davore

  • boros 20.03.2012.

    ...hahaha,"the djeneralica" je mrak...strogo vojnicki,ostro i na prvu...hahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare