To je to što me zanima!

Davore, reci nam koje ćeš to sve političare voditi u Rusiju?

Novi broj tjednika Express donosi: Mostovi zastupnici Marko Sladoljev i Tomislav Žagar zatražili su od Davora Šukera da javno objavi koje dužnosnike će voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju
Vidi originalni članak

24sata su u više navrata pokušala dobiti od HNS-a imena političkih dužnosnika koje redovito vode na putovanja na utakmice. Nismo uspjeli, kao ni drugi mediji, premda uopće nije jasno zašto HNS plaća put političarima koji ne smiju dobiti dar skuplji od 500 kuna.

ODLUKA NAKON BRAZILA Dalić: Ćorluka je siguran za SP, otpadaju Mitrović ili Ćaleta Car

Mostovi zastupnici Marko Sladoljev i Tomislav Žagar zatražili su od Davora Šukera da javno objavi koje dužnosnike će voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

- HNS i nogometna vrhuška su na ovaj nelegalni način godinama kupovali mir - rekao je Sladoljev. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Expressa >>>

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kinezojapanac 02.06.2018.

    A jel ovaj ikada dobio neku presudu sto je maznuo iz avijona kovanice koje je slučajni putnik zaboravio? Dobro šta ih je marnuo ali on ih je u produžetku poklonio ribi koja je taj trenutak bila s njim. Takva sramota valjda nikome nije važna kada se nalazi ma mjestu gdje jednostavno novac moli da ga zgrabiš. Prilika čini lopinu i to je nemoguce spriječiti.

  • lulamira 02.06.2018.

    Vodit ce njonju,anemicnog sigurno,kolinda dolazi u vlastitom aranzmanu,i banditica koji ce usput sigurno zakljucit koji dobar posao.

  • lučna 02.06.2018.

    Al su poceli ovaj most gurat.. ne znas sta je gore oni ili braca hdz/sdp

Komentiraj...
Vidi sve komentare