To je to što me zanima!

Davoru Šukeru nevrijeme potopilo luksuznu jahtu

El Croata, 14,8 metara dugačka jahta kojom već godinama zapovijeda Davor Šuker, zbog jakog je nevremena završila u moru kod N. Vinodolskog
Vidi originalni članak

Kad sam ujutro odlazio na posao, vidio sam dio broda koji je virio iz mora. Noć prije puhala je jaka bura, koja je vjerojatno potopila brod. Kad sam malo bolje pogledao, shvatio sam da je to jahta Davora Šukera, koji je drži privezanu na sidrištu ispred svoje kuće, koja je na samoj obali, rekao je naš čitatelj iz Novog Vinodolskog, koji je snimio fotografiju potonule jahte.
Iz Lučke kapetanije Novi Vinodolski potvrdili su da se potopila motorna jahta modela Sunseeker 43, koja je dugačka 14,8 metara. Njen vlasnik je tvrtka Saturn Parter Ltd. iz britanskih Djevičanskih otoka, ali već nekoliko godina zapovjednik joj je naš nogometaš Davor Šuker. Za vrijeme uviđaja, bura se pojačala, pa se s izvlačenjem potonulog broda moralo čekati od podne. Jahta se, vjeruju u Lučkoj kapetaniji, nije oštetila, jer nije udarila u obalu, nego su je prelili veliki valovi, a zbog težine vode je potonula. Šuker je odmah, nakon što su mu javili da se jahta nalazi pod morem, organizirao ronioce. Oni su na dubini od 11 metara ispod jahte postavili balone koji su je podigli na površinu, a dizalica ju je doteglila na obalu. Iako je Šuker organizirao akciju izvlačenja, u Novom Vinodolskom nije se pojavio. Nova Jahta Sunseeker 43 na engleskom tržištu stoji 250 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_682 20.09.2007.

    a tak je bila lijepa i dobra...

  • six_st 20.09.2007.

    smrc

  • Nevenka 20.09.2007.

    Draga Spomenka, Žuži Jelinek se dobro drži, a ne ova rospija koja je umalo unistila brak nasem drugu Stimcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare