To je to što me zanima!

Dečka nestale Martine su osudili zbog droge i oružja

Policija je Sašu L., dečka nestale Martine Horvat, ispitala i pustila zbog nedostatka dokaza. Odveli su ga na psihijatriju jer je rekao da će se ozlijediti
Vidi originalni članak

Zbog nedostatka dokaza policija je morala pustiti Sašu L., momka nestale Martine Horvat (28). Tijekom ispitivanja Saši je pozlilo, a zbog vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema policija je morala pozvati Hitnu pomoć. Kako je prijetio i samoozlijeđivanjem, prebacili su ga u psihijatrijsku ustanovu. Martina Horvat nestala je 13. ožujka u poslijepodnevnim satima iz stana na zagrebačkom Laništu, gdje je živjela sa Sašom. On je u ponedjeljak nazvao njenog brata Borisa Horvata, a brat je nestanak prijavio policiji. Policijska potraga za djevojkom još nije dala rezultata. U stanu u kojem je živjela bili su i forenzičari. Nakon što su prikupili neke dokaze, krim-policija uhitila je Martininog dečka. Iako je u bolnici i policija ga je morala pustiti jer nisu imali dovoljno dokaza da bi ga zadržali i priveli istražnom sucu, doznajemo kako je i dalje osumnjičen. Policija osnovano sumnja da ima veze s Martininim misterioznim nestankom.

MARTININOG DEČKA OSUDILI ZBOG ORUŽJE I DROGE
Saša L. (39) je prošlu srijedu nepravomoćno osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog zloporabe droge i nedozvoljenog držanja oružja. On je u listopadu 2007. godine u Gajnicama bio u stanu s Leonorom P. G., a policija je kod njih našla 13 grama marihuane, 16 grama kokaina. Daljnjom pretragom policija je našla još oko 48 grama marihuane, a u baraki koju je Saša koristio, policija je našla automatsku pušku, eksploziv, ručne bombe, minobacačke mine i streljivo. Saša je tijekom rata bio u postrojbama Hrvatskih obrambenih snaga i HV-a. Radio je u Ugandi, Keniji i Sudanu na poslovima razminiranja. Leonora je osuđena nepravomoćno na dvije i pol godine.  


Idi na 24sata

Komentari 14

  • 22.03.2010.

    ljubav je slijepa,vidi samo novac u zadnje vrijeme a ne i dobrotu,radisnost,iskrenost,postenje.... tako joj i treba!!!

  • Nizozemac 22.03.2010.

    Gdje ima dima tu ima i vatre

  • vedran_zgb 22.03.2010.

    ma kakvi, nema ona nikakve veze s mutnim igrama...dajte molim vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare