To je to što me zanima!

Dečki se posramili: Željka je najbolja ročnica na obuci

Željka Tomić iz Kalenića kraj Požege se u vojsci i ošišala te osvojila još jednu tiitulu, djevojka koja se u vojsci ošišala na najkraću moguću dužinu
Vidi originalni članak

Pušku mogu rastaviti za 21 sekundu, a sastaviti za 36, kaže Željka Tomić iz Kalenića kraj Požege. Ova administrativna tajnica je najbolja ročnica trečeg naraštaja vojnika koji dragovoljno služe vojni rok. Prijavila se, kako kaže, jer ju je oduvijek privlačila vojnička uniforma. Nakon odlaska na dvomjesečnu temeljnu obuku, koja je nedavno i završila, Željka se ošišala te osvojila još jednu tiitulu. Postala je djevojka koja se u vojsci ošišala na najkraću moguću dužinu. Svojim rezultatima nije nadjačala samo djevojke već i mnoge muškarce. Norma joj je bila 15 sklekova, ali Željka ih je, piše Večernji list, bez problema napravila 62.
- Eto, ja to mogu, pa su mi zavidjeli jer neki nisu mogli ispuniti normu. Trbušnjaka mogu napraviti 85, a norma mi je bila 38 - kaže Željka, koja trenutačno polaže vozački ispit i čeka poziv na specijalističku obuku. Inače, od 29 žena koje su služile dragovoljni vojni rok ni jedna nij¸e odustala, a kući se vratilo oko 30 muškaraca.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Anaconnda 27.11.2009.

    koje obaveze imaju? pa imaju iste obaveze kao i zene.. jel jedu? da jedu! ak zena ne stigne normalno da ce joj pomoci kuhati..jel trebaju cisti ves? da trebaju.. znaju cak i upaliti perilicu nebi vjerovala :) znaju cak i susilicu upalit.. i ne samo to znaju cak i filtere pocistiti :) mislim da je malo muskaraca koji nece bas nikako i ni pod koju cijenu pomoci zeni.. ja nisam srela takvog..svi kazu da pomognu zeni.

  • mimini 27.11.2009.

    ljudi , u čemu je problem? ovo je samo jadan primjer kakav tip žene mogu biti ,suprotnost tome je Simonica a između čitava paleta divnih i manje divnih osobina- pa zato i ima čari jel nismo svi isti ,a svako nek bira što mu paše...

  • pula201 27.11.2009.

    Hm...nisu to neki ekstra rezultati....ima još žena koje mogu napraviti toliko trbušnjaka i sklekova ili nešto manje.. ali svaka joj čast....ja volim takve žene!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare