To je to što me zanima!

Dečko ju gurnuo s ruba litice u SAD-u: Neću više biti s tobom!

Dečko ju je prvo zezao da će ju gurnuti, a na kraju joj je prišao te ju je gurnuo na uže, koje se proteže među liticama u kanjonu u državi Utah. Kasnije su prekinuli
Vidi originalni članak

Creighton Baird pokušavao je ohrabriti svoju djevojku Jessicu Powell, koja je 45 minuta razmišljala hoće li se spustiti niz uže iznad kanjona u američkoj saveznoj državi Utah. Pogurnuo je bliže kraju litice na kojoj su stajali, a Jessica je već imala na sebi sve sigurnosne pojaseve te je bila privezana za uže. Dečko ju je prvo zezao da će ju gurnuti, a na kraju joj je prišao te ju je gurnuo na uže.

Djevojka je užasnuto vrištala, a u jednom trenutku mu je viknula kako prekida s njim, javlja Daily Mail. Creighton Baird samo je jedan od mladića koji su na užetu prelazili kanjon te su svoju akciju i snimili. Njegov video na YouTubeu je zaradio preko četiri milijuna klikova. 

Nakon skoka s litice djevojka je komentirala kako joj je zapravo drago da ju je dečko gurnuo, jer vjerojatno nikada to ne bi sama napravila, a on se na njene komentare o prekidu samo nasmijao. 

- Vikala je jer joj je to vjerojatno bio pravi trenutak za to. Nakon što se popela nazad na liticu potrčala je prema dečku i zagrlila ga je. Na žalost, par je prošlog tjedna zapravo prekinuo, ali to nema nikakve veze sa skokom s litice - rekao je njihov prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • mibo 04.03.2013.

    ajme teme :O i onaj komentar da su na kraju ipak prekinuli me je ostavio bez teksta...baš sam tužna... kog ovakve vijesti uopće zanimaju?????

  • VELIKI KAMEN 04.03.2013.

    Prvo je bio zapjvao, ucini bar jedan pogresan korak.

  • babasol 04.03.2013.

    Oba dvoje budale,takvi ginu kao zečevi radeći ono što su najviše voljeli. Da skaču za novac kao kaskaderi to bih još razumio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare