To je to što me zanima!

Dedaković Jastreb: Plačem od sreće, kći će mi biti generalica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U video vijestima pogledajte kćer Mile Dedakovića Jastreba koja je postala ročnica. Bili smo s kraljevskom obitelji, a tu su i šokantni rezultati analize: Kakao je šećerna bomba!
Vidi originalni članak

U video vijestima 24sata pogledajte kćer Mile Dedakovića Jastreba koja je postala ročnica. Cijeli dan bili smo s kraljevskom obitelji, a naša novinarka rubrike Potrošač, Ana Trgovac otkriva i šokantne rezultate analize instant napitka kakaa.

Pogledajte što pijemo!

 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • pad s oklopnog transportera 15.03.2016.

    On nije stekao benzinske,pumpe,trgovačke lance,industriju,loš je on bio Domoljub izgleda.Pošteni ljudi u ovoj državi uglavnom nahebu

  • blanjalica 15.03.2016.

    Jastrebu želim samo zdravlje. Da dočeka vidjeti svoju kćer sa diplomom u ruci. ništa drugo.

  • user_465679 15.03.2016.

    Sve što je povezano sa zločinačkom strankom,vasom i crnim markom,a prije toga sanaderom a moglo bi se reći i s tuđmanešinom je kriminal,zločin,plagijatorstvo,mafijaštvo,atakiranja na Bosnu i Haška presuda...................izdaja Posavine......a glavni komovi svega su ercegovci počevši od šuška,bobana,prlića,praljka.....kutle....rajića......rojsa.....bandića....mamića.....mučke i kukavičke likvidacije Blaža Kraljevića...Paradzika....Levara....KIra....podjela Bosne...."humanitarno preseljenje"......pljačka nacije....zaduživanje i življenje na kredit........a sve u ime tzv domoljublja. HEROJU Jastreb,razmišljjaš li da ti i ćerkici tuđmanovi tzv domoljubi ne lome rebra kao tebi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare