To je to što me zanima!

Demolirali lokal, a konobara i dvije konobarice lakše ozlijedili

Tražili su me da me zapale i ubiju, a ja tražim zagrebačku policiju da što prije dođe riješiti ovaj slučaj, kaže vlasnik lokala Vlatko Ošap 'San Antonio' u središtu Slatine
Vidi originalni članak

Samo nekoliko minuta trebalo je grupi mladića, naoružanih palicama, da u subotu oko 22,30 sati demoliraju noćni bar 'San Antonio' u središtu Slatine u kojemu su se nalazili gosti. Štetu utvrđuje policija koja provodi očevid, a grupa razjarenih mladića, kako se pojavila iz mrka, tako je i nestala u nepoznatom pravcu.

Mladićima iz Čeralija i Voćina vlasnik zabranio ulazak u lokal

- Otkad sam lani otvorio noćni bar 'San Antonio' u njemu nije bilo većih izgreda sve do noćas. Iako je bilo najava da će se to dogoditi, a ja sam, više puta, sve to na vrijeme prijavio slatinskoj policiji, policija mi je odgovorila da su oni nemoćni. Mladići su u lokalu bili samo dvije minute i za to vrijeme su razbijali sve do čega su stigli, tražili su mene, da me zapale i da me ubiju. Vjerojatno se to dogodilo zato što sam im, prije oko 5 mjeseci, zabranio ulaz u lokal,  jer stvaraju nered i tjeraju mi druge goste. Očito je da ovaj slučaj u Slatini, da ne dođe do kakvog težeg incidenta, kada već ne može riješiti slatinska, što prije treba riješiti zagrebačka policija -  kaže vlasnik Vlatko Ošap koji se u vrijeme incidenta nije nalazio u svome lokalu potvrđujući sumnju da su mu lokal demolirali  mladići iz sela Čeralije i Voćin.  

Prilikom razbijanja inventara, boca i čaša, posjekotine po rukama i nogama i lakše ozljede zadobile su dvije konobarice i jedan konobar, koji su, nakon pružene liječničke pomoći, pušteni kući. Gosti, koji su se u to vrijeme zatekli u lokalu razbježali su se pred razjarenim mladićima za kojima traga policija.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • barisha 24.02.2013.

    ti isti su isto napravili u subotu oko 20:00h, ali u Đurđenovcu u disku LF, istukli goste i demolirali lokal. Onda su se očito zaputili u Slatinu poslije toga i tamo napravili isto!

  • gromovi95 28.11.2011.

    Neki ljudi polete visoko, ali jako brzo i padnu! Gospodin Vlatko je jos prije nekoliko godina prodavao cokolade na slatinskoj trznici pa je tako i dobio nadimak, mada bi mu vise nekako pristajao recimo, "trava", oni upuceniji znaju o cemu govorim. U Hrvatskoj se sve moze pa tako i nakon propalog posla s pokretnom trgovinom kupovati vikendice, stanove i otvoriti kafic u koji je kako kaze ulozio milju kuna!?! Halo pa kako je to moguce? Doista bi trebala doci ta zagrebacka policija pa stvarno malo procesljati otkud sve to jer ova slatinska se prodala za par kila janjetine i besplatno pice, a mogao bih im i ja u tome pomoci jer sam slucajno upucen u cijelu pricu. Napisati "zabranjeno za pse i janjevce" je van svake pameti, kulture i odgoja, cista diskriminacija i rasizam koji bi negdje vani punili naslovnice, ali nazalost ne i kod nas. Rodjen sam u Hrvatskoj, ali smatram da se nikome na ovaj nacin ne bi smjelo pristupati, pa i doticni je Bosanac zar je zaboravio otkud je dosao? Ovakve stvari nazalost imaju jako ruzne posljedice, ali me cudi kako gosp. Osap ne misli i na svoju obitelj, tri mala sina koja bi ni kriva ni duzna mogla postati predmet osvete. Eto toliko, pametnome dosta!

  • AndjelkoKristić 12.10.2011.

    hahahahaha mafija sused mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare