To je to što me zanima!

Depresivna majka (37) ubila dvoje djece na Božić

Mrtvu djecu u Bavarskoj, blizu Regensburga, na Božić je pronašla baka. Ležali su u kadi, a na njihovim licima i vratu vidjeli su se tragovi nasilja
Vidi originalni članak

Majka Ingrid (37) je sjedila u drugoj sobi. Priznala je ubojstvo sinova Stefana (2) i Phil Lipa (3), ali policiji nije objasnila kako je to napravila. Tijekom ubojstva otac (45) je bio na poslu.
Isti dan u istoj pokrajini u gradu Munchenu, u drugom slučaju, otac je ubio sina. Svađao se za skrbništvo sa ženom od koje je rastavljen. To su posljednji slučajevi u nizu ubojstava koji su šokirali Njemačku. Ovaj mjesec policija je pronašla i tijela petero braće, starih između tri i devet godina. Ubila ih je majka.
Dan prije policija je uhitila ženu koja je tri bebe ubila nakon porođaja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eva_greguric 28.12.2007.

    ubiti svoju djecu......to ne može učiniti zdrava osoba..nemam riječi...kako će ta ista majka živjeti sama sa sobom i spoznajom da je ubila svoju djecu? neće joj pomoći nikakav psihijatar, osuđena je na propast....ne samo što je uništila živote svoje djece, uništila je i sebe i cijelu svoju obitelj....zar nije ranije mogla posjetiti psihijatra da joj pomogne, sigurno je imala neke tegobe.....trebalo je spriječiti tragediju. zar njen muž nije ništa primjećivao, ili nije htio vidjeti da mu je žena bolesna? ne znam što reći..

  • loly0 28.12.2007.

    ma glupaca jedna!! ja bi je ne ubila prvo bi je dobro izmucila onda bi se sama od muke ubila kalastura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare