To je to što me zanima!

Desetomjesečni dječak ranjen u glavu otpušten je iz bolnice

Zlatko Svirčić pucao je u supruga svoje bivše žene, Marina Orlovića (49), koji je u naručju držao svog sina. Orlović je od posljedica ranjavanja preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

Desetomjesečni dječak upucan uoči Badnjaka u Zadru otpušten je danas iz Dječje bolnice u Klaićevoj u Zagrebu, javlja Večernji list.

Podsjetimo, Zlatko Svirčić pucao je u supruga svoje bivše žene, Marina Orlovića (49), koji je u naručju držao svog sina. Orlović je od posljedica ranjavanja preminuo u zadarskoj bolnici, a dječak je s prostrijelnom ranom glave hitno prevezen u Zagreb. Operirao ga je ugledni neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin.

- Dijete se potpuno oporavilo, ruke i noge uredno pomiče, ponaša se u skladu sa svojom dobi, kontaktira uredno, prati pogledom, komunicira, igra se, često nam se nasmije. Izvana se uopće ne može primijetiti kakvu je tešku ozljedu dijete preživjelo, jedino što na glavi još ima dva flastera na mjestu dvije rane od projektila - rekao je dr. Gjurašin za Večernji list. 

Ubojica Zlatko Svirčić u istrazi se branio šutnjom, a zbog lošeg psihofizičkog stanja premješten je u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Dino Stanin/Pixsell
Idi na 24sata

Komentari 45

  • 08.01.2015.

    Kladim se da se ovo moglo spriječiti jednim pretresom ubojičinog stana ili auta. Ali NE! Ljudska prava, pravo na privatnost, neotuđivost privatnog vlasništva i ostale tekovine demokracije!!!!

  • zingara 08.01.2015.

    Čestitke doktoru i svima , koji su bdijeli nad djetetom i svojim stručnim znanjem vratili ga među svoje najmilije. " Anđel čuvar je pravovremeno raširio svoja krila, zaštitio dijete pred Sotonom i na svojm krilima odnio pravovremeno i u prave ruke " ! Prativši ovo događanje , mislim da je malo ljudi , koji če još dalje tvrditi , da Ono nešto ne postoji.

  • melidony 08.01.2015.

    Još da je tata ostao živ..mali, sretno ti, živi i za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare