To je to što me zanima!

Desnica slavi sramotnu odluku. Batarelo hvali Trumpa, sociolog tvrdi: Dobit će vjetar u leđa sad

Svima je zajednički otpor prema modernizmu, prema naslijeđu modernizma. Na zapadu se događa zasićenje modernističkim sustavom, objašnjava sociolog Bagarić
Vidi originalni članak

Riječkim Korzom danas je prošetalo dvjestotinjak “hodača za život”, u znak podrške Vrhovnom sudu SAD-a, koji je vratio mogućnost zabrane prekida trudnoće. “Život je zakon!”, bilo je njihovo geslo, nosili su zastave i pjevali domoljubne pjesme, traže zaštitu života od začeća. Koordinator Ante Bekavac rekao je da se “Hrvatska budi po pitanju pobačaja” i kako “više ništa neće biti isto”. Odluku suda u SAD-u slavio je i čelni čovjek katoličke udruge Vigilare, Vice Batarelo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Suštinu u prvi plan 26.06.2022.

    Primitivci. Ni sažaljenja vrijedni. Batarelo je zalutao u naš civilizacijski krug. Ne zna mu bilo.

  • 26.06.2022.

    Povratak u srednji vijek……intelektualno, kulturološki i životno.

  • ante-portas 26.06.2022.

    Uglavnom, ovo ce se obiti o glavu konzervativcima, pogotovo u Texasu i Floridi, vjerojatno i u Georgia. I na proslim izborima sadasnji guverneri tih drzava su se jedva provukli. Demokrati ce se mobilizirati, kao sto su se mobilizirali i na proslim predsjednickim izborima. Vec sada konzervativci imaju naredbu da se o abortusima ne prica na predizbornim skupovima. Vecina Amera je protiv ove odluke vrhovnog suda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare