To je to što me zanima!

Detalji drame kod Poreča: Jednog policajca ubo nožem u prsa, pokušao izbosti i drugog

Sve se dogodilo kod motodroma u Taru, a nakon ranjavanja hrabrog policijskog službenika sa dugogodišnjim iskustvom, krenula je potraga za lopovom
Vidi originalni članak

Prava drama odvila se u ponedjeljak u Taru kraj Poreča kada je hrabri policajac izvan dužnosti naletio na provalnika koji ga je, nakon što ga je policajac pokušao zaustaviti u provali, teško ranio nožem. Nesretni policajac zadobio je teške tjelesne ozljede i nalazi se na liječenju u pulskoj Općoj bolnici. 

Neslužbeno saznajemo da ga je provalnik kukavički nožem ranio u predio prsa te se potom dao u bijeg u obližnju šumu. Sve se dogodilo kod motodroma, a nakon ranjavanja hrabrog policijskog službenika sa dugogodišnjim iskustvom, krenula je potraga za lopovom. 

U jednom je trenutku jedan inspektor uočio lopova koji se ponovno nije libio toga da po drugi puta nožem nanese ozljede sad drugom policijskom službeniku, potegao je nož ali inspektor ga je na sreću uspješno svladao. Istarska policija kazala je kako je istraga još uvijek u tijeku pa su i informacije oko tog tragičnog događaja za sada ograničene.

LOPOV IZ MEĐIMURJA Prijetio ženi nožem u trgovini. Tražio je novac. Nije mu htjela dati. A onda je uzeo cijelu kasu

- U ponedjeljak oko 15 sati nepoznati muškarac ozlijedio je 48-godišnjeg policijskog službenika, koji u tom trenutku nije bio u službi, ali je pokušao spriječiti muškarca u udaljenju s mjesta događaja. Policija je nešto ranije zaprimila dojavu o provali u prostorije motodroma u naselju Rošini kod Tara. Policijski službenik, koji se zatekao na mjestu provale, primijetio je kako se s mjesta događaja udaljava nepoznati muškarac te je potrčao za njim, no kada ga je sustigao, muškarac ga je ozlijedio i pobjegao - rekla je Suzana Sokač, glasnogovornica PU Istarske. 

U potragu za lopovom upućene su sve raspoložive policijske ophodnje te je osoba koja se dovodi u vezu s događajem nakon dva sata pronađena na području Tara. 

- Prilikom uhićenja pružao je otpor i prijetio nožem, no policijski službenici uspjeli su ga svladati i privesti u policijsku postaju. Muškarac, za kojeg je utvrđeno da je strani državljanin, u događaju je lakše ozlijeđen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela - rekli su iz policije. 

Policijskom službeniku liječnička pomoć pružena je u pulskoj bolnici, gdje je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 25.01.2022.

    Što ga nisu ubili na licu mjesta, sada će sud trajati godinama na naš trošak !

  • marley01 25.01.2022.

    Znam da ću pokupiti minuse,ali pandemija na pandemiju.Nekad bih voljela,ne pročitati novine,ali opet...ne da mira,a onda mi prisjednu ovakve vijesti.Realno,ne znam je li i drugima,ali meni osobno na neki način štete.Iskreno govorim!!!

  • ALLinONE! 25.01.2022.

    Ovaj jado odlučio da ga ne uhvate

Komentiraj...
Vidi sve komentare