To je to što me zanima!

Detalji iz Kerestinca: Na Veliki petak raznijeli bankomat i uzeli nekoliko stotina tisuća kuna

Eksplozija, koju je nepoznati počinitelj izazvao oko 3 sata na Rimskom trgu u Kerestincu, oštetila je i dva automobila trgovinu i kafić. Dijelovi bankomata letjeli su i do stotinu metara
Vidi originalni članak

Mještane Rimskog trga u Kerestincu kod Zagreba na Veliki petak oko 3 sata probudila je snažna eksplozija, a zagrebačka policija nakon obavljenog očevida utvrdila je da je zasad nepoznati počinitelj unutrašnjost bankomata ispunio neutvrđenom smjesom plina koju je potom aktivirao i izazvao eksploziju.

Iz raznesenog bankomata otuđio je nekoliko stotina tisuća kuna. Uslijed eksplozije oštećeni su automobili koji su bili parkirani u blizini, Citroen C3 vlasništvo 61-godišnjaka, Renault Clio vlasništvo 67-godišnjakinje oboje zagrebačkih registarskih oznaka, jedna trgovina i ugostiteljski objekt. Štetu još nisu utvrdili, a intenzivno tragaju za počiniteljem.

Naš čitatelj prilikom odlaska na posao uspio je snimiti dio prizora, a kaže i kako su dijelovi od eksplozije uspjeli doletjeti i do kafića na suprotnoj strani.

- Oštetili su i samu zgradu i automobile, a dijelova ima čak i do 100 metara. Ništa nije ostalo od njega. Odletjelo je i do kafića nasuprot - kratko nam je rekao.

Nedaleko bankomata nalaze se i škola i vrtić, pa je sreća u nesreći što je eksplozija izazvana usred noći. 

 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • komparator 16.04.2022.

    Logično , veliki petak - velika lova !!!

  • Kegla💪🏻 16.04.2022.

    Uskrsnica

  • ferata 16.04.2022.

    sretno im

Komentiraj...
Vidi sve komentare