To je to što me zanima!

Detalji mafijaškog obračuna u Sloveniji: Ubijeni muškarac bio u sukobu s Kavačkim klanom?

Policija i dalje traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji. Ubojica je visok oko 170 centimetara, odjeven je u tamnu odjeću te je maskiran
Vidi originalni članak

U pucnjavi u Ljubljani, usred bijela dana, ubijen je 34-godišnji muškarac. Kako pišu slovenski mediji, riječ je o Igoru Mančiću za kojeg navode da je bio u sukobu sa slovenskim dijelom Kavaškog klana.

Upucanog muškarca policija je našla teško ozlijeđenog nasred ulice, ali je on nedugo zatim preminuo od teških ozljeda. Očevici tvrde da je ubojica dugo čekao žrtvu na ulici. Navodno je ubijen pred očima maloljetnog djeteta koje je sjedilo u automobilu.

LJUBLJANA U BLOKADI Mafijaški obračun u Sloveniji: Ubio ga pred očima djeteta

Policija i dalje traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji. Ubojica je visok oko 170 centimetara, odjeven je u tamnu odjeću te je maskiran. S mjesta događaja u ljubljanskom Viču pješice je pobjegao prema Rožnoj dolini. 

Ubijeni je već bio meta napada u Jaršama u travnju 2020. godine. Obranio se pucajući na napadače, a kod njega su tada našli veću količinu novca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sanguinius 211231 22.01.2023.

    Kultura istocnih susjeda.

  • Heroj Oluje 22.01.2023.

    Jeli svi imaju i Hrvatske putovnice kupljene u bosni !?

  • zrno soli u glavi 22.01.2023.

    Ako je bio u sukobu s Kavačkim klanom, znači li to da je bio iz Škaljarskog klana? Ne morate odgovarati, ovo je retoričko pitanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare