To je to što me zanima!

Detalji strave kod Rugvice: Vozač kombija oduzeo prednost motoru, poginula dva tinejdžera

Dvojica mladića poginula su na licu mjesta, a teško je ozlijeđena 29-godišnja putnica iz teretnog automobila kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava
Vidi originalni članak

Dvojica mladića (18) poginula su u četvrtak u prometnoj nesreći kod Rugvice. Kako je izvijestila PU zagrebačka, vozač (49) koji je upravljao teretnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka kretao se kolnikom Dugoselske ceste između Rugvice i Črnec Rugvički u smjeru istoka, a prilikom skretanja prema prilaznom kolniku nije propustio motocikl iz suprotnog smjera.

- Uslijed oduzimanja prava prednosti prolaska, na prednju desnu stranu njegovog vozila, prednjom je stranom naletio motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao za sada neutvrđeni vozač, a na kojem su se nalazila dvojica 18-godišnjaka, krećući se kolnikom Dugoselske ceste u smjeru zapada, brzinom većom od dopuštene van naseljenog mjesta - priopćila je policija.

DVOJE MRTVIH U SUDARU Stručnjak o nesreći kod Rugvice: 'Znakovi trebaju biti postavljeni tako da najlošiji vozač to shvati'

Djevojka je teško ozlijeđena

Dvojica mladića poginula su na licu mjesta. Putnica (29) iz teretnog automobila je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je rukovodila očevidom prometne nesreće uz asistenciju policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenog kaznenog djela iz članka 227. stavka 1. i 2., 4. Kaznenog zakona, vozač teretnog automobila je uhićen, priveden na kriminalističko istraživanje te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • 22.12.2023.

    Jesu brzi s privođenjem kad nisi uhljeb s lopovskom iskaznicom plave boje.

  • kojiznam 22.12.2023.

    u švicarskoj tip sa Mercedesom u centru grada vozio 100 dozvoljeno 50 i tip mu na križanju uzme prvenstvo onaj se sa Mercedesom u njega zabije i odbaci ga pred vrata crkve i ubije ga. tko je bio kriv onaj sto je imao pravo prvenstva.   posto je vozio  duplo brze desno pravo prvenstva automatski postalo bit nevažno 

  • kojiznam 22.12.2023.

    Kad se prebrzo vozi ne postoji nikako pravo na prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare