To je to što me zanima!

Detalji nesreće u Pleternici: Kombajnom podletio pod vlak, od težine ozljeda umro u bolnici

Kako doznajemo, njegova borba za život trajala sve do nedjelje navečer. Nažalost vlasnik kombajna podlegao je od zadobivenim ozljedama i preminuo u Općoj županijskoj bolnici Požega
Vidi originalni članak

U Pleternici, 21. srpnja 2023. godine nešto prije 18 sati dogodila se teška prometna nesreća između vlaka i kombajna. Naime, kako smo već ranije pisali, 56-godišnji vozač kombajna se nije zaustavio kod pružnog prijelaza u Pleterničkoj industrijskoj zoni iako je u istom trenutku, istom prugom prometovao vlak koji je dolazio iz smjera Batrine. U vrijeme nesreće padala je jaka kiša, vjetrobranska stakla kombajna su se zamaglila, pa se pretpostavlja da kombajner nije vidio vlak koji je dolazio prugom.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela vlaka u prednji lijevi dio radnog stroja, a nakon toga dolazi do odbacivanja istoga na poljoprivrednu površinu pored pruge. U toj prometnoj nesreći teške ozlijede zadobio je vlasnik kombajna.

Kako doznajemo, njegova borba za život trajala sve do nedjelje navečer. Nažalost vlasnik kombajna podlegao je od zadobivenim ozljedama i preminuo u Općoj županijskoj bolnici Požega.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • poštenjak007 03.08.2023.

    Obitelji preminulog iskreno saucesce, a poslije sahrane pokojnika uhapsit i osudit Ministra Prometa i tko zna cega vec, jel je uzeo novac od gradjana za sebe i svoja naredna 2 pokoljenja a nije postavio rampu ili kako se vec to zove

  • Snow1234 02.08.2023.

    Mogli su objaviti vijest od prošlog mjeseca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare