To je to što me zanima!

Detalji nevjerojatne priče o djeci koja su živjela tjednima u džungli: Napravili su mali kamp

Otkiveni su novi detalji ove nevjerojatne priče o djeci koja su preživjela zahvaljujući ostacima hrane koje su pronašli u olupini aviona
Vidi originalni članak

Mnoge je iznenadila vijest da su tjednima nakon pada aviona pronađena živa djeca, trojica braća i sestra u dobi od 13, devet, pet i jednu godinu. Oni su preživjeli hraneći se ostacima namirnica koje su pronašli u olupini aviona te hranom pronađenom u džungli, dok su na tragovima njihove kože pronađeni i ubodi insekata. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najstarija djevojčica po imenu Lesly (13) se cijelo vrijeme brižno brinula  o svojoj braći Soleineyju (9), Tienu Norielu (4) i najmlađem Christianu koji je u vremenu dok je boravio u džungli napunio i svoj prvi rođendan.

PET TJEDANA BILI SAMI U ŠUMI VIDEO Emotivni trenutak kad su dječica iz džungle ugledala tim spasitelja: 'Na sigurnom ste'

U šumi u kojoj su djeca boravila su pronađene dječje bočice, škare, cipele i gumice za kosu, ali i komadi voća koje je Lesly koristila kako bi spasila braću i sebe, a njihova teta je otkrila da su se djeca inače voljela igrati džungle

- Kada bi smo se igrali, postavljali bi male kampove. Lesly je točno znala koje voće ne smije jesti jer se u šumi nalazi puno otrovnog voća. A znala je i kako se brinuti o bebi - rekla je Damarys Mucutuy, prenosi The Sun.

NAŠLI IH U PRAŠUMI Čudo u džungli: Četvero djece nestale u padu zrakoplova našli žive nakon pet tjedana!

Djeca pripadaju domorodačkoj zajednici Huitoto koja se ističe razvijenim vještinama lova te snalaženja u džungli. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 11.06.2023.

    a naša si djeca ne znaju niti gu-zi-_u obrisati...

  • darko122 11.06.2023.

    Najnormalnije za 13 godišnju djecu koja su rasla u prirodi i Džungli. Djeca sa 13 godina tamo su često odgovorni roditelji koji prehranjuju djecu iz prirode u Zagorju 70 godina svako dijete 13. godina bi preživjelo u šumi tjednima , barem bih ja to mogao tada.

  • Ujutro 11.06.2023.

    Zapadnjaci, čak i odrasli, ne bi preživjeli 3 dana. Naši odu u one "survival" emisije, gdje ih zapravo pomno paze i maze, pa plaču kad slome nokat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare