To je to što me zanima!

Detalji potjere: Mladić je ukrao auto, s njim je bježalo još dvoje

Jedan od privedenih, već je ranije ukrao Golf i Vectru te je pokušao ukrasti još dva automobila. Protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu, a cijela istraga se nastavlja
Vidi originalni članak

Opel Kadett zagrebačkih registracije je ukraden u nedjelju oko 6.20 sati u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu. Vlasnik automobila je muškarac (55). Policajci su automobil uočili u Jarunskoj ulici i odmah su vozača pokušali zaustaviti svjetlosnim i zvučnim signalima. No vozač se oglušio i krenula je velika potjera.

POGLEDAJTE SNIMKE Divljali s Kadettom: Tri lopova policija naganjala po livadama

Potjera je završila u Vatikanskoj ulici. Iz Kadetta su istrčali mladić, muškarac i žena. Policija je prilikom uhićenja upotrijebila sredstva prisile nad muškarcem (51) i mladićem (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svo troje su odvedeni na krim istraživanje. Policija je u međuvremenu mladića (23) osumnjičila za krađu Golfa i Vectre te je pokušao ukrasti dva automobila. Golf i Vectru je policija pronašla u Novom Zagrebu. Protiv mladića će policija podnijeti kaznenu prijavu i on je predan pritvorskom nadzorniku.

Policija zasad protiv muškarca i žene nije podigla nikakve prijave, a istraga i dalje traje.  

Idi na 24sata

Komentari 39

  • savskokupaliste 16.04.2018.

    Potjera je završila u Vatikanu..

  • Lina39 16.04.2018.

    E kada bi bili tako ažurni i sudovi i kažnjavali i djecu onih koji su nas doveli do "prosjačkog štapa " bilo bi zanimljivije a ovako će na kraju biti jednako veliko ništa !

  • John Doe Jr. 16.04.2018.

    dobro da nisu mrknuli vozilo od steve culeja jer bi na portalu ta vijest bila do travnja 2020.

Komentiraj...
Vidi sve komentare