To je to što me zanima!

Detalji potjere za napadačima u Moskvi: Renault se prevrnuo nakon što je policija zapucala...

Renault u kojem su se vozili osumnjičeni otkriven je noću na području sela Khatsun u okrugu Karačevski u regiji Bryansk. Automobil se nije zaustavio na zahtjev policije i pokušao je pobjeći
Vidi originalni članak

Zastupnik Državne dume Khinshtein potvrdio je informaciju o pronalasku terorističkog automobila u regiji Bryansk, javlja Astra.

- Prema preliminarnim informacijama, Renault u kojem su se vozili osumnjičeni otkriven je noću na području sela Khatsun u okrugu Karačevski u regiji Bryansk. Automobil se nije zaustavio na zahtjev policije i pokušao je pobjeći - napisao je Khinshtein.

Prema njegovim riječima, tijekom potjere ispaljeni su hici iz vatrenog oružja i automobil se prevrnuo. Jedan terorist je priveden na licu mjesta, ostali su pobjegli u šumu. Provedenom potragom oko 3:50 sati pronađen je i uhićen drugi osumnjičenik. Nastavlja se potraga za preostalim napadačima.

BJEŽALI U AUTIMA Drama u Moskvi: Uhitili su 11 napadača na koncertnu halu! Šef FSB-a to je javio Putinu

Khinshtein također tvrdi da su u automobilu Renault pronađeni pištolj PM, spremnik za jurišnu pušku AKM i putovnice državljana Tadžikistana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • acivi.j 24.03.2024.

    Ove ruske priče smrde do neba!

  • hercegovac katolik lopina 24.03.2024.

    Napad je platio i obucavao teroriste osobno Robin Hood

  • ferata 23.03.2024.

    sad će im odrerat kožu... i triba

Komentiraj...
Vidi sve komentare