To je to što me zanima!

Detalji potrage za odbjeglim vozačem kod Požege: 'Skrivao se u šumi, tražili ga i dronovi'

Vozača (37) koji je skrivio nesreću i pobjegao uhitili su kraj mjesta Radovanci. Sumnjiče ga za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći
Vidi originalni članak

Hvala dragom Bogu, moj brat je živ! Upravo su mi javili da su ga pronašli na području kamenoloma kod Velike i da je sada u bolnici, jer nije dobro. Danas ga nećemo moći vidjeti, ali barem znamo da je u sigurnim rukama. Zahvaljujemo svima, prvenstveno policiji, pripadnicima HGSS-a svim susjedima i prijateljima koji su ga tražili i davali nam riječi podrške, jučer nam je kroz suze rekla sestra muškarca (37) koji je u nedjelju nakon slijetanja u Veličanku ostavio suvozača u vodi i pobjegao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon četiri dana potrage požeški policajci jučer su ga oko 12.30 sati napokon pronašli kod mjesta Radovanci te priveli na kriminalističko istraživanje. Sumnjiče ga za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći. Već tijekom jučerašnjeg jutra policija je izvijestila da su obustavili pretragu šireg područja oko mjesta nesreće jer su došli do nedvojbenih spoznaja da je vozač u bijegu.

OBJAVILI ZA ŠTO GA TERETE Autom sletio u rijeku i ostavio ljude u vodi kod Požege: Nakon četiri dana pronašli su vozača!

Podsjetimo, u nedjelju oko osam sati, između Požege i Mihaljevaca, vozač Honde stranih registracija prešao je u suprotni prometni trak i sudario se s Volkswagenom požeških registracija koji je vozio muškarac (70). Vozač Volkswagena je lakše ozlijeđen, a vozač Honde sletio je u korito rijeke Veličanke. Teško ozlijeđenog suputnika ostavio je u vodi i udaljio se s mjesta nesreće. Nasreću, suvozačevo zapomaganje čuo je prolaznik. Izvukao ga je iz potoka u posljednji trenutak jer je već gubio snagu.

- Čuo sam da netko zove u pomoć. Zagazio sam u vodu i na stražnjem sjedalu vidio muškarca, voda mu je bila do brade. Znao sam da nemam puno vremena. Držao sam ga na rukama, pitao sam ga tko je vozio, a on mi je rekao da je vozač pobjegao - ispričao nam je Ladislav Walter (35) iz Trenkova. Teško ozlijeđen muškarac i dalje je u požeškoj bolnici, ali nije životno ugrožen.

Policija je odmah krenula u potragu za odbjeglim vozačem.

- Prvog dana pretražili su 80 hektara šireg prostora, teren je težak, na njemu je puno raslinja i velike površine pod kukuruzom. U ponedjeljak i utorak cijele je dane trajala potraga. U suradnji s HGSS-om i vatrogascima policija je pregledala ukupno 450 hektara prostora uz rijeku Veličanku te područje oko mjesta Mihaljevci. U provedbi navedenih mjera bili su uključeni ukupno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a uz korištenje dronova i dva psa tragača - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • empatija 31.08.2023.

    inače u sličnim situacijama objavite sve podatka + fotka.Od ovoga koji je pobjegao i ostavio suvozača u šuti nema ni inicijala.Je li uvaeni član steanke ili družbe ...... ...... pa je sve tajnivoti da se lakša zataška?

  • tiijajaitimismomi 30.08.2023.

    Ahaaa....copy paste po 14356789 puta...vrh novinarstva..

  • gadno jebem 30.08.2023.

    ne da mi se ovo čitat. jel bilo kaj interesantno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare