To je to što me zanima!

Detalji strave: Muškarac koji je ubio suprugu u Novskoj već je bio u zatvoru zbog ubojstva?

Dočekao je suprugu (39) ispred butika kojeg vodi na novoj tržnici u Novskoj te ju usmrtio, nakon čega se udaljio automobilom te izvršio samoubojstvo...
Vidi originalni članak

Stravičan zločin dogodio se jutros u Novskoj. Muškarac (54) dočekao je, oko osam sati, svoju suprugu (39) ispred butika kojeg ona vodi na novoj tržnici u Novskoj te ju usmrtio, nakon čega se udaljio automobilom te izvršio samoubojstvo. 

Policija ga je pronašla mrtvog u obiteljskoj kući.

Imao je zabranu prilaska

Ubijena je supruga posljednji put prijavila prije 20-ak dana kad je 54-godišnjak završio u pritvoru. Ispitali su ga i pustili uz mjere opreza, zabranu prilaska žrtvi na 50 metara i zabranu kontaktiranja s njom.

JUTARNJA STRAVA Užas u Novskoj: Muž ubio ženu pa pobjegao. Imao je zabranu prilaska. Pronašli su ga mrtvog

Kako neslužbeno doznaje Večernji List, muškarac je prije 15-ak i više godina usmrtio u tučnjavi jednog muškarca zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu koju je i odležao.
 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • shanik 31.08.2022.

    Jednom sam pročitala, da je stručnjak za osiguranje (nekad čuvao JFK) rekao da možeš poduzeti sve mjere svijeta ali ako je osoba odlučila ubiti, jednom će to učiniti. I ja tako mislim ali kod nas je već toliko propusta u svim 'organima' vlasti da više niš ne vjerujemo. Zakoni su dobri ali ih se nitko ne pridržava. Zašto? Zato što Država nije posložena. Zašto, zato što bi prvo trebalo skenirati do molekula i stanica sve one tko o nečem (nama) odlučuje. I jednom tjednom mi je svakog glasila previše...

  • ivan87nx 31.08.2022.

    i zašto nije dalje ostao u zatvoru???sudac,branitelj molim da obrazložite vašu odluku.

  • Margaritas Ante Porkas 31.08.2022.

    Ona je več osuđivanog ubojicu htjela promjenit...ka i svaka druga žena svoga muža!

Komentiraj...
Vidi sve komentare