To je to što me zanima!

Detalji strave u BiH: Ubio je djevojku na njezinom radnom mjestu, a onda presudio sebi

Dok se provodi istraga lokalni mediji nagađaju da je riječ o novom zločinu iz ljubomore. Nema potvrde da su muškarac i njegova žrtva bili u srodstvu, no istraga treba utvrditi jesu li bili u nekoj vezi
Vidi originalni članak

Horor u BiH. Nakon pucnjave u pekarnici 'Central' u Zavidovićima policija je pronašla dva beživotna tijela žene i muškarca.

45-godišnji muškarac ubio je 33-godišnju ženu, a potom presudio sebi, potvrđeno je očevidom, pišu lokalni mediji. 

PUCNJAVA U BIH Strava u Zavidovićima: U pekari pronašli tijelo žene i muškarca

Trenutno se istražuju motivi ovog zločina, nakon čega će biti poznato više detalja, kazao je glasnogovornik policije Zeničko-dobojske županije Elvedin Fišek. 

Zločin iz ljubomore?

Dok se provodi istraga lokalni mediji nagađaju da je riječ o novom zločinu iz ljubomore. Nema potvrde da su muškarac i njegova žrtva bili u srodstvu, no istraga treba utvrditi jesu li bili u nekoj vezi. Neimenovani izvori za medije tvrde da je motiv ipak bila ljubomora.

MANIJAK IZ GRADAČCA Tijelo ubojice Sulejmanovića još je u hladnjači, gradonačelnik: 'Uskoro ćemo ga pokopati...'

Na učestalo obiteljsko nasilje nad ženama u BiH podsjetio je brutalni slučaj ubojstva Nizame Hećimović iz Gradačca koju je nakon zlostavljanja ubio njezin bivši partner Nermin Sulejmanović te je nakon zločina također počinio samoubojstvo.

Sulejmanovićevi posmrtni ostaci ni do danas nisu pokopani jer je obitelj odbila preuzeti njegovo tijelo koje je još u mrtvačnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pobjeda veleizdaje 25.09.2023.

    Veliki sam PROTIVNIK svakog oblika zlostavljanja zena i zalosno je u kojoj kolicini ga zapravo ima ! Zenama bi poruio da vec na samom pocetku veze uspiju prepoznati znakove koje svaki zlostavljac ima i vjerujem iz puno ispricanih prica i takvih iskustava da najvise zena grijesi u onom djelu gdje same sebe uvjeravaju da ce promjeniti svog partnera ! Vjerujte da necete jer ljubomora, posesivnost , narcizam , egoizam itd . su bolesti koje zahtjevaju prvenstveno psiholosku pomoc koju upravo takvi nikada nece potraziti od strucnjaka  

  • livija i ja 25.09.2023.

    Ovaj je makar sam sebe kaznio za zločin dok je naš tkz policajac na sve načine pokušavao sakriti svoje ubojstvo -kukavica sa zaleđem.

  • netkotkozna 25.09.2023.

    kako kažu da ljude na belom " prebaci" e ovo vam je isto tako " prebacilo " ga kad je progledao, bijah slijep a sad vidim samo što psiha ne može pratiti taj tempo , treba vremena da se prihvati sve što dotad nisi vidio " novim očima"

Komentiraj...
Vidi sve komentare