To je to što me zanima!

Detalji teškog napada u Italiji: Uzeo je nož i nasumično ubadao ljude, svjedoci su ga savladali

Napadač je u četvrtak u 18:47 sati napao kupce u trgovačkom centru, pritom je ranio sedmero ljudi. Jedan muškarac je preminuo, a troje ih je teško ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Bez imalo kajanja uzeo je nož s police. Napadač, za kojeg talijanski mediji tvrde da ima psihičkih problema, napao je prolaznike u trgovačkom centru Milanofiori u Assagu u četvrtak. Ranio je šest ljudi. Jedna osoba preminula je, a troje je teško ozlijeđeno.

Napadača, talijanskog porijekla, je privela policija, a ispred trgovačkog centra je bilo sedam vozila hitne pomoći. 

U krvavom pohodu navodno je poginuo 47-godišnji blagajnik iz Bolivije. On je život izgubio tijekom prijevoza u bolnici od posljedica srčanog udara. Teško ozlijeđena su još dva muškarca, jedan 40-godišnjak i jedan 72-godišnjak.

Treći teško ozlijeđeni prolaznik je španjolski nogometaš Pablo Mari koji je ovog ljeta došao u talijanskog prvoligaša Monzu na posudbu iz Arsenala. 

- Znam da je tehnički direktor kluba Edu ​​bio u kontaktu s njegovom obitelji. On je u bolnici. Čini se da je dobro. Uskoro ću znati više o tome što se dogodilo - kazao je trener Arsenala, Mikel Arteta.

GASIO VELIKI POŽAR Tragedija u Italiji: Kanader se srušio na padini vulkana Etna, poginula su dva člana posade

Mari je izvan životne opasnosti, liječnici su poručili kako nisu stradali vitalni organi.

Policija je objavila i detalje napada. Napadač je u 18.47 sati uzeo nož u dućanu i nasumice krenuo bosti ljude krećući se između prolaza. Ozlijeđeni su se nalazili u dijelu dućana gdje se prodaje voće i povrće.

Svjedoci su ga uspjeli zaustaviti i razoružati. Rekli su kako je muškarac vikao nepovezane fraze. Policija je odbacila tvrdnju da je riječ o terorističkom napadu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kaius 28.10.2022.

    Andrea Tombolini iz milana.piše u njihovim novinama

  • listovača 28.10.2022.

    To je izgleda duh, ni slova o dobi, porijeklu a ni inicijala.

  • 28.10.2022.

    Jesu to ovi sa stolnjacima i plahtama na sebi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare