To je to što me zanima!

Detalji tragedije na A1: Mladi vozač (19) izgubio kontrolu nad autom, sletio s ceste i poginuo

Neprilagođena brzina uzrok je prometne nesreće na autocesti A1 u blizini odmorišta Dobra u kojoj je u četvrtak u 15.15 sati smrtno stradao 19-godišnjak, utvrđeno je provedenim policijskim očevidom
Vidi originalni članak

Automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru sjevera upravljao je 19-godišnjak koji brzinu nije prilagodio osobinama ceste, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i udario u kamenu uzvisinu, a potom je vozilo odbačeno preko metalne zaštitne ograde na drugu kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. 

Na otpale dijelove ovog vozila naletio je osobni automobil slovačkih nacionalnih oznaka te je došlo do njegovog oštećenja. 

AUTO POTPUNO SMRSKAN FOTO Detalji užasa na A1 kod Ogulina: Poginuo mladić (20), autom preletio preko ograde

- Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao 19-godišnji vozač. O prometnoj nesreći će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izvješće - priopćili su iz karlovačke policije. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ISEKI 15.07.2022.

    Najviše prometnih nezgoda počine vozači starosne dobi do 24 godine, ali zato su na internetu najglasniji i najpametniji, pogotovo kad kažu da one starije vozače treba isključiti iz prometa

  • Mbb 15.07.2022.

    Tragedija? Ne, samoubojstvo iz zasjede.

  • fliko 15.07.2022.

    Ustavni suci dodali još mladenačke krvi na ruke ukidanjem zakona da klinci ne smiju voziti aute preko 100KS

Komentiraj...
Vidi sve komentare