To je to što me zanima!

Detalji tragedije u Novom Sadu, dječaka je ubila struja: 'Tresao se, reanimacija nije pomogla...'

Nismo imali struje i vidio sam da je nešto vani sijevnulo nakon što je oluja prošla. Izašao sam na ulicu i vidio dječaka kako se trese. Pritrčao sam mu i shvatio sam kako se trese zbog udara struje ili groma, rekao je susjed
Vidi originalni članak

Primili smo poziv u Ulici Vuka Mandušića, riječ je o strujnom udaru kod dječaka starog 11 godina. Timovi su reagirali brzo, pokušali smo ga reanimirati, ali dječak je podlegao ozljedama i preminuo, kazao je glasnogovornik Hitne u Novom Sadu, Zoran Krulj, prenosi Kurir

Sinoćnja oluja stvorila je probleme i u Novom Sadu. Od 25 intervencija, jedna je imala smrtni slučaj.

Srpski mediji pišu kako je dječak htio posjetiti tetu koja živi nedaleko njegove kuće. 

- Prema prvim informacijama, prišao je kako bi im pokucao na prozor te je izgleda stao na strujni kabel koji je zbog oluje bio oštećen. To se ipak samo pretpostavlja, točan uzrok znat će se nakon obdukcije - ispričao je izvor za Kurir.

TRAGEDIJA U SRBIJI Dijete (12) poginulo za vrijeme ogromne oluje u Novom Sadu

Očevici su vidjeli dječaka kako se počeo tresti, a susjedi su odmah dotrčali u pomoć.

- Nismo imali struje i vidio sam da je nešto vani sijevnulo nakon što je oluja prošla. Izašao sam na ulicu i vidio dječaka kako se trese. Pritrčao sam mu i shvatio sam kako se trese zbog udara struje ili groma. Nisam znao kako mu prići, a jedan od susjeda ga je gurnuo te se prestao tresti - opisao je susjed.

- Opipali smo mu puls i shvatili da ne diše. Nismo prestajali s reanimacijom sve dok hitna nije došla. Niti oni nisu odustali, ali nije mu bilo spasa - zaključio je.

Idi na 24sata