To je to što me zanima!

Smrt studentice na Jarunu: Uz motociklista pritvoren i jedan od vozača automobila

Utvrdili su da je 26. lipnja oko 00.40 sati 21-godišnjak upravljao motociklom Jarunskom ulicom u Zagrebu bez položenog vozačkog ispita za A kategoriju, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola (0,27 g/kg)
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje prometne tragedije od 26. lipnja oko 00.40 sati kraj Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu u kojoj je u naletu motociklista smrtno stradala 20-godišnjakinja na pješačkom prijelazu.

Utvrdili su da je 26. lipnja oko 00.40 sati 21-godišnjak upravljao motociklom marke Honda imotskih registarskih oznaka Jarunskom ulicom u Zagrebu bez položenog vozačkog ispita za A kategoriju, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola (0,27 g/kg), stoji u izvještaju PU zagrebačke.

NALET MOTOCIKLISTA Tužno jutro ispred studentskog doma na Savi: Poruke i svijeće za tragično preminulu djevojku

Mladić je preko 'pune' crte prešao je u traku za suprotni smjer i pretjecao osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak te automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak. 

I 20-godišnjak u Audiju pretjecao

Dok je motociklist pretjecao, vozač Audija je prešao preko 'pune' crte i pretekao vozača Volkswagena koji je usporio jer se približavao pješačkom prijelazu.

S obzirom da je i vozač Audija pretjecao, 21-godišnji motociklist se pomaknuo u svoju traku te je u tom trenutku naletio na 20-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Jarunske ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Zbog nekontroliranog kretanja, mladić je motociklom izletio van kolnika i udario u rubni kamen. 20-godišnjak iz Audija se zaustavio u blizini, pješice došao do mjesta nesreće te nakon dolaska hitne i policije samoinicijativno se udaljio s mjesta nesreće.

Djevojka (20) je od posljedica nesreće preminula u vozilu hitne pomoći, rekli su iz Općinskog državnog odvjetništva. Teško ozlijeđenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gdje su ga zadržali na liječenju.

21-godišnji vozač motocikla i 20-godišnji vozač automobila su predani u pritvor, a kaznena prijava za Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Češnjofka 20.07.2021.

    C/P: S obzirom da je i vozač Audija pretjecao, 21-godišnji motociklist se pomaknuo u svoju traku te je u tom trenutku naletio na 20-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Jarunske ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza.Čitam ovo i ne mogu vjerovati..... ajd nek mi netko objasni... pomaknuo se u svoju traku i usmrtio djevojku...  Ovaj u Audiju je pretjecao gdje??? motociklista se vratio "gdje"??   Ako i ovo autor članka objasni na razuman način, ja svoju vozačku odmah deponiram u policiji i idem ponovno na vozački....Nadam se da će i autor članka dobiti kaznenu prijavu za pisanje ovakvih nerazumnih tvrdnji....

  • 20.07.2021.

    Kriv je vozač motora - to je nepobitno, ali po ovome se vidi da ga je ustvari u tu situaciju doveo vozač Audija koji je preticao ispred njega pa mu zatvorio putanju kretanja...po meni - obadva u bajbukanu na cca 5 godinica

  • boy_zg 20.07.2021.

    "imotskih registarskih oznaka" - sigurno jedan obrazovan, načitan i kulturan mladić kao i 99% ljudi od tamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare