To je to što me zanima!

Detalji tragedije u Splitu: Ženi je u stroj za papir upala kanta, ona ju je pokušala izvaditi...

Na mjestu događaja je proveden očevid u suradnji s nadležnim zamjenikom Državnog odvjetništva te nadležnim inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata
Vidi originalni članak

Žena (50) poginula je u nesreći na radu u Splitu, izvijestila je splitska policija. Kako su naveli, do nesreće je došlo u srijedu navečer, nešto prije ponoći, u prostorima trgovačkog centra u Splitu.

Policija navodi da je žena smrtno stradala prilikom korištenja stroja za papir. Doznaje se da je bila prikliještena u hidrauličnoj preši za karton. Na mjestu tragedije interveniralo je 15 vatrogasaca s pet vozila JVP Split.

UŽAS U TRGOVINI Tragična nesreća u Splitu: Žena poginula u trgovačkom centru, pronašli je u preši za karton

Kako neslužbeno doznaje Dalmatinski portal, u prešu je čistačici upala kanta, pokušala ju je izvaditi, no u jednom trenutku stroj se aktivirao i prikliještio joj noge. Izvlačili su je vatrogasci. Nažalost, preminula je ubrzo nakon što su je uspjeli osloboditi.

Na mjestu događaja je proveden očevid u suradnji s nadležnim zamjenikom Državnog odvjetništva te nadležnim inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata. Temeljem naloga zamjenika državnog odvjetništva bit će provedena obdukcija 

'Duboko smo potreseni tragičnom nesrećom'

STRADALA U SPLITU Kaufland o tragediji: Duboko smo potreseni smrću kolegice

Duboko smo potreseni povodom tragične nesreće koja se dogodila noćas u našoj poslovnici u Splitu te izražavamo najiskreniju i najdublju sućut obitelji, svim bližnjima, prijateljima, kolegicama i kolegama naše stradale kolegice. Obitelji i kolegama naše dugogodišnje kolegice pružat ćemo svu potrebnu podršku, rekli su iz Kaufland Hrvatska

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliZG2.0 16.06.2023.

    kada ti plastična kanta upadne u prešu sa karton, uzmeš dršku metle ili bilo kakvu drugu dršku i pokušaš je izvaditi , nitko pri zdravoj pameti ne ulazi u stroj zvan PREŠA..

  • Stroga Babaroga 15.06.2023.

    Duboko su potreseni… ma još najbolje da nisu! Sirota žena, kakva grozna smrt, ali zašto je u Kauflandu uobičajeno prešati smeće u gluho doba noći? Stanujem preko puta jednog Kauflanda u Zagrebu, njihova hidraulična preša je često vrlo kasno u pogonu. Da li je to uopće dozvoljeno? Nadam se da će to nadležne službe dobro ispitati. Žena je sigurno bila umorna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare