To je to što me zanima!

Deutsche Telekom započeo istragu zbog seks-skandala

Šef istrage u Deutsche Telekomu osudio je svaki oblik ilegalnih radnji. Još 2008. je DT pozvao ured tužitelja zbog sumnje u zlouporabu podataka
Vidi originalni članak

Guido Kerkhoff, član uprave DT-a za Južnu i istočnu Europu, nakon sastanka u ponedjeljak s visokopozicioniranim članovima menadžmenta Hrvatskog Telekoma u Zagrebu kategorički je osudio bilo kakav oblik ilegalnih i neetičnih radnji u Deutsche Telekomu. Dodao je kako su u Telekomu započeli službenu istragu koju će voditi Martin Walter, Chief ComplianceOfficer.
- Povodom napisa u medijima o navodnom istraživanju privatnosti kandidata za zaposlenje ili zaposlenika u Hrvatskom Telekomu od strane DeutscheTelekoma, Deutsche Telekom objavljuje da će učiniti sve što je moguće kako bi se istražili navodi iz medija te otkrile sve ilegalne i neetične radnje unutar Deutsche Telekoma - rekao je Kerkhoff te dodao kako je u svibnju 2008. godine Deutsche Telekom pozvao ured javnog tužitelja zbog sumnje na veliku zlouporabu podataka u Njemačkoj pokrećući time opsežnu istragu. Javni tužitelj, rekao je, čiji rad ima punu potporu Deutsche Telekoma, ima opsežan dosje s materijalima o ovom slučaju, a istraga je u tijeku. Deutsche Telekom pretpostavlja da se navodi vezani uz Hrvatsku temelje na istražnim dosjeima; međutim Deutsche Telekomu do danas nije dopušteno da ih vidi.
- Deutsche Telekomu važno je da se dobar odnos kompanije s Hrvatskim Telekomom temelji na obostranom povjerenju i poštivanju te na želji da djeluje u najboljim interesima T-HT-a, njegovih zaposlenika i svih njegovih dioničara - rekao je Kerkhoff.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • miroljubiv 26.05.2009.

    Možete me još koji put cenzurirat,godi mi.............

  • mayhem26 26.05.2009.

    Telekom započeo istragu?Pa vi ste ti koji ste špijunirali i na vama če se provoditi istraga,a ne da ju vidi provodite smradovi jedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • miroljubiv 26.05.2009.

    Opa izbrisali su me.čim spomeneš Mudrinića,frka je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare