To je to što me zanima!

Deveti dan traže Poljaka na Biokovu: 'Moramo biti svjesni da više ne tražimo živu osobu'

Ako do sutra ne bude rezultata potraga se nastavlja, ali manjim intenzitetom. Točnije, prelazi se u fazu takozvane pasivne potrage. U Brelima ga očekuju supruga i sin
Vidi originalni članak

I dalje nema dobrih vijesti s Biokova. HGSS već deveti dan traga za poljskim državljaninom kojem se od petka gubi svaki trag. 

Riječ je o jednoj od najopsežnijih potraga HGSS-a ove godine. Danas je u nju uključeno 70 spasioca. Pregledavaju litice, vrtače i kuloare, a pretražuje se i iz zraka vojnim helikopterom, javlja RTL

TREĆI DAN POTRAGE HGSS nastavlja potragu za Poljakom na Biokovu: Traže ga na najstrmijem dijelu planine

Ako do sutra ne bude rezultata potraga se nastavlja, ali manjim intenzitetom. Točnije, prelazi se u fazu takozvane pasivne potrage. U Brelima gdje je nesretni Poljak bio smješten vijesti sa strepnjom i nadom očekuju njegova supruga i šestogodišnji sin.

"Šanse za preživljavanje u ovim uvjetima su veoma male. Kao ekipa smo dali sve od sebe, a došli su i članovi Gorske službe spašavanja iz BiH. Toliki resursi su potrošeni, sve moguće što smo mogli iscrpiti, iscrpili smo. No, zasad nemamo nikakvih tragova i nikakvih oslonaca da potragu nastavimo. Tu je već deseti dan i svi moramo biti svjesni da više ne tražimo živu osobu ", rekao je pročelnik HGSS-a Makarska Ante Kukavica.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • vinja 09.08.2020.

    Koliko sam shvatila zadnje što je učinio bile su slike koje je poslao supruzi, pa je to bila i zadnja lokacija boravka. Ako su sve u tom krugu pretražili onda je zbilja čudno da ne nalaze nikakve tragove koji bi ukazivali što se moglo dogoditi.

  • jošsmotu 09.08.2020.

    iz čijeg džepa idu pare za ovakve rvatske vratolomije .. ja ni hitnu nemogu dobit kad treba .. imamo državu

  • kormilar 09.08.2020.

    Poznavao sam čovjeka, samca, vrsnog planinara, koji je također volio sam odlaziti na Biokovo. Jedan put se nije vratio, već ga je poslije par dana HGSS donio s Biokova! Smrznutog! A, dovoljno je da samo jedan put krivo procjeniš svoje znanje i svoje sposobnosti! Zato pamet u glavu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare