To je to što me zanima!

Na cesti smrti u Dicmu sudar tri auta, sedmero završilo u bolnici

Splitska policija je objavila kako je u tijeku očevid i da se zbog toga promet odvija jednim trakom. Više informacija bit će poznato nakon što završe očevid
Vidi originalni članak

Na cesti D1 u Dicmu u utorak u 6.25 sati došlo je do prometne nesreće, izvijestila je splitska policija. U nesreći su sudjelovala tri vozila. 

Prema za sada dostupnim informacijama sedam osoba je zatražilo liječničku pomoć.

Zbog obavljanja očevida navedenom dionicom ceste u mjestu Dicmo promet se odvija jednim prometnim trakom. Portal Sinjska rera navodi kako je zbog nesreće nastala i velika kolona na cesti Split-Sinj.

Cesta na kojoj je došlo do prometne nesreće poznata je kao "cesta smrti". Iako su na njoj postavljene kamere koje snimaju cestu još  se nije smanjio broj poginulih na toj dionici.

U lipnju prošle godine na toj su cesti smrtno stradale dvije sestre u dobi od 25 i 21 godine, a poginule su dok su se svojim vozilom pokušale uključiti u promet. Svoj je život nešto prije te tragedije na toj cesti izgubila i 18-godišnja sportašica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Th 1950 St 3 16.04.2024.

    Najbolje bi bilo da svaki policajac stoji na toj dionici svaki 5 metara..svakome se moze desit u prometu..stoka zure kao da ce bez njih se desit nesto vazno...

  • apagesatanas 16.04.2024.

    Dicmo? Tamo je visoko u sedlu HDZ. Pomoći nema.

  • Croatia will not forget 16.04.2024.

    Koji je ovo sudar po redu u tom Dicmu !? Zašto ništa nije poduzeto da se sprječe nesreće !?? Jasno je da “ Covid ministar” se bavi propagandom HDZ umjesto svojim poslom za koji je predebelo plaćen !! Ovom prilikom još jednom treba ponoviti narodu !! Niste zreki za demokraciju jer sve dok se vlast NE boji vlastitog naroda nikada od ni jedne vlasti ništa !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare