To je to što me zanima!

Digli optužnicu: Mladić (21) iz Rijeke silovao bivšu djevojku

Mladić L. V. je optužen da je 25. listopada uz uporabu sile, prijeteći joj da će je teško ozlijediti, silovao djevojku (22), unatoč njenom opiranju i protivljenju
Vidi originalni članak

Nakon okončane istrage Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv L. V. (21) iz Rijeke, tereteći ga da je  silovao svoju bivšu djevojku.

Mladić se tereti da je seksualni delikt počinio u jutarnjim satima 25. listopada, u stanu žrtve, 22-godišnje djevojke, u Rijeci. Optužuje se da je u nedjeljno jutro uz uporabu sile, prijeteći joj da će je teško ozlijediti, silovao djevojku, unatoč njenom opiranju i protivljenju,  piše Novi list.

Žrtva je poslije slučaj prijavila policiji, mladić je uhićen, pa je krajem listopada  završio u istražnom zatvoru, uz mogućnost da plaćanjem  jamčevine u iznosu od 100 tisuća kuna  bude pušten da se u daljnjem postupku brani sa slobode.

Okrivljenom za težak seksualni delikt  sudac istrage je tada odredio, u slučaju da  plaćanjem jamčevine bude pušten  na slobodu,   mjere opreza: zabranu približavanja žrtvi i kontaktiranja na bilo koji način s napastvovanom djevojkom. Tužiteljstvo sada traži da se te mjere produže, piše Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 03.01.2016.

    Cuj ti njih,daj nam 100,000kn pa cemo vidit sta cemo sa tobom hahaha....da on ima te pare nebi ga ova prijavila za silovanje

  • Uznik 03.01.2016.

    Dokle je doslp nemozes ostavit zensku jer ti moze smjestit naj bolje poslije karanja sakljucat vrata

  • Zlx_1 03.01.2016.

    Pisete gluposti i glupe komentare, osobno ih poznajem i cura je ne samo silovana vec i fizički napadnuta i nije ga pustila u stan niti ista slicno. Novine pišu gluposti i polovične price u kojima je pola neistine. Malo se bolje informirajte i kad vec objavljujete ovakve vijesti barem objavite točne informacije a ne gluposti kojekakve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare