To je to što me zanima!

Diglo Oparu! Kombi splitskog HDZ-ovca bio je krivo parkiran

LOKALNI IZBORI 2017. Kandidatima u kampanji za lokalne izbore jedan od najvećih izazova je pravilno parkiranje. Službeno vozilo splitskog kandidata za gradonačelnika parkirali su na nogostup
Vidi originalni članak

Kampanja Andre Krstulovića Opare, HDZ-ovog kandidata za splitskog gradonačelnika zapela je u utorak oko 12 sati u Tolstojevoj ulici u Splitu.

- Još nije ni posta gradonačelnik, a već krivo parkira - komentirali su Splićani akciju 'pauka'. Službeni kombi za kampanju HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Andre Krstulovića Opare bio je nepropisno parkiran. 

Kao i službeni automobili iz kampanje zagrebačkih kandidata Milana Bandića i Sandre Švaljek, i kombi kandidata za gradonačelnika Splita ima - daruvarske tablice.

Proteklih dana problema s parkiranjem i službenim autima  imali su i HNS-ov dožupan Anđelko Ferek Jambrek te SDP-ov župan Željko Kolar u Mariji Bistrici, a  automobil u kojem se vozio predsjednik HDZ-a  Plenković zaglavio je u Metkoviću...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jožek2 18.05.2017.

    Jojjjjjjj žao mi je sad tih ljudi djelatnika parkinga koji su se usudili dići kombi Splitskmog Hdz-ejca opare ili popare, mislim da ih ćeka velika kazna i gubitak posla, jer hdz se nesmije dirati, oni imaju ober prava koje drugi nemaju.

  • avim 17.05.2017.

    To je siguran znak da taj grad neće dobiti i da tamo gube izbore

  • ljubica ljubičica_1 16.05.2017.

    Opara nema šanse !Ipak u Splitu živi najmanje Splićana .

Komentiraj...
Vidi sve komentare