To je to što me zanima!

Dijagnoza: Ukinuli pritvor dvojici liječnika iz Splita

Istražni sud Županijskog suda u Splitu popodne je donio rješenje o ukidanju pritvora za dvoje, od devet pritvorenih u USKOK-ovoj akciji Dijagnoza
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Neven Cambj potvrdio je večeras da je istražni sudac Davor Svalina kasno popodne, odlučujući ponovno o prijedlogu USKOK-a za pritvaranjem osumnjičenika u aferi "Dijagnoza", iz pritvora pustio dva osumnjičenika. Riječ je o neuropsihijatru B. U. i neurologu D. S. Istražni sudac istodobno je prihvatio USKOK-ov prijedlog za preostalih sedam osumnjičenika, koji ostaju u pritvoru. Cambj je kazao kako radi tajnosti postupka ne može iznijeti razloge na temelju kojih je istražni sudac donio takvu odluku. USKOK ima pravo žalbe, no u ovome trenutku nije poznato je li žalba, o kojoj odlučuje Izvanraspravno vijeće Županijskog suda, već podnesena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • justicia 21.02.2008.

    I tako je zavrsila jos jedna dijagnoza..... Malo buke i sada sve pod tepih. Ocito se opet doslo do previse mocnih. :(

  • K i t t y 21.02.2008.

    Tresla se brda, rodio se miš, od svega onoga znali smo da ne bude niš\'...! Samo predstava za javnost.... Morali su se \"pokazati\" da su \"nešto počeli raditi\" nakon izbora... (pretrgli se od silnoga posla).

  • lety 21.02.2008.

    sudac je Svalina,ali nebitno s obzirom da je cijeli tekst katastrofa,pogotovo prva rečenica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare