To je to što me zanima!

Dijana Čuljak: Dođe mi da se sama javim Bajiću da me ispita

Osjećam se apsolutno čistom, kaže Dijana Čuljak i dodaje da se nikoga ne boji i neće nikamo bježati. Supruga smatra odgovornim za moguće malverzacije
Vidi originalni članak

Jesam li nešto ukrala, prala novac? Ako sam i bila suvlasnik Core Medije, tvrtka nikad nije radila s HTV-om, rekla je Dijana Čuljak Šelebaj u intervjuu Večernjem listu. Još dok je radila na HRT-u tvrtka Core Media u kojoj je bila suvlasnica proizvodila je program za konkurentsku televiziju. Čuljak kaže da se nikoga ne boji i neće nikamo bježati.

- Osjećam se apsolutno čistom. Dođe mi da se sama javim Bajiću da me ispita - kaže Čuljak. Supruga Vladimira smatra odgovornim za moguće malverzacije jer je bio direktor tvrtke. Tvrdi da nema punomoć ni za jedan Šelebajev račun. Prljavo rublje o njemu neće iznositi zbog kćeri.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mara044_1 01.11.2011.

    Najljepša vijest koju sam čula u ovim krasnim vremenima jest da je Čuljakica dobila pedalu s malih ekrana. Nadam se samo da je neće zaposliti neka druga TV kuća - samo nek je dalje od nas. Onu njenu hladnoću, prepotentnost i bahato držanje stvarno nisam više mogla podnositi. Kad je ona bila na ekranu, daljinski je obavljao valjda već i sam svoj zadatak - maknuti program na bilo što, samo da se nju ne gleda. Valjda se neće povampiriti pa da se opet ukaže na malim ekranima.

  • Vojvoda Šešelj 31.10.2011.

    Kamenjarka.

  • pokojni predsjednik 30.10.2011.

    jadni kasalo je završil u reštu godinu dana kaj ju je pretukel.on je prije dvaest let provalil kakva je al batine nisu niš pomogle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare