To je to što me zanima!

Dijete (11) je ozlijeđeno u sudaru busa i tramvaja

Zagreb: Autobus i tramvaj su se sudarili na Aveniji Dubrovnik. Hitna je morala intervenirati jer je od šoka pozlilo vozaču tramvaja i djetetu (11)
Vidi originalni članak

Autobus koji je iz Splita vozio za Zagreb te tramvaj linije broj sedam su se sudarili u petak navečer u Aveniji Dubrovnik u Zagrebu. Djetetu (11) iz tramvaja je pozlilo pa je po njega došla Hitna. Tomislav Jurić glasnogovornik ZET-a kaže da nitko od putnika nema vidljivih ozljeda, ali da je Hitna morala intervenirati jer je zbog šoka pozlilo vozaču J. T. (35) te putniku u tramvaju. Dodao je da vozač J.T. ima 14 godina iskustva. Tramvaj je od jačine udarca izletio prednjim dijelom iz tračnica. Vozač imotskog autobus tvrdi da je skretao u lijevo na zeleno.

AUTOMOBIL NALETIO NA DJEČAKA (12)
U petak je nastradao i dječak (12). Na njega je auto naletio u Gajnicama. Vozač je pobjegao, ali su ga uskoro uhtili. Navodno s ozljedama noge su ga prevezli u Klaićevu bolnicu.

U SUDARU SU OZLIJEĐENA TRI PUTNIKA
U sudaru na autocesti A1 iznad Šibenika lakše su ozlijeđena tri putnika u Fordu. - Vozio je iz Splita. Probio zaštitnu ogradu. Okrenuo se na krov i tako klizio 70 do 80 metara - rekao nam je čitatelj. U petak je lakše ozlijeđen i biciklist (12). Na njega je u Kutini naletjela vozačica (28).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mali_plavi 16.04.2010.

    Koliko je mali pojeo naravno da mu je pozlilo...

  • jaaaaaaaaaaaa 16.04.2010.

    nije valjda autobus denibus iz imotskoga

  • furuna 16.04.2010.

    svi vi koji tako razmišljate sa svojim komentarima morate tako nešto doživiti prometna nezgoda kao i svaka nezgoda

Komentiraj...
Vidi sve komentare