To je to što me zanima!

Dijete (3) lakše ozlijeđeno: Pred auto istrčalo iz dvorišta

Na dijete je u Graničarskoj ulici kod kućnog broja 13 naletio vozač (38). Prema policijskom očevidu, vozač, koji nije bio pijan, nije skrivio nesreću. Dijete je istrčalo
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Zlatar Bistrici u subotu u 20.05 stradalo je dijete (3). Prema informacijama iz policije, na sreću, dijete ima samo lakše tjelesne ozljede. No odmah nakon nesreće ekipa Hitne pomoći ipak ga je prevezla u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Na dijete je u Graničarskoj ulici kod kućnog broja 13 naletio vozač (38). Prema policijskom očevidu, vozač, koji nije bio pijan, nije skrivio nesreću. Dijete je istrčalo na cestu iz dvorišta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jaNisamJa 09.08.2015.

    Krivi su roditelji koji neznaju paziti na svoje vlastito djete

  • marica-maca 09.08.2015.

    Sekunda je dovoljna da dijete napravi pokret kraj samih roditelja da im se zaledi krv u žilama.Žao mi djeteta,roditelja i vozača nije ni njemu svejedno.Brz oporavak malenome.

  • Šumar66 09.08.2015.

    u mome susjedstvu ima dijece koja po neznam koji put istrčava pred auto njima je to igra kad staneš i nagrdiš dijete da ta igra nije dobra a otac i majka se samo nasmiju udaljeni nekoliko metara gledajuč opasnu igru dijece

Komentiraj...
Vidi sve komentare