To je to što me zanima!

Dijete (3) palo s motora. Teško je ozlijeđeno. Vozio ga je mladić (18) neasfaltiranom cestom...

Mladić (18) vozio je neregistrirani motocikl neasfaltiranom cestom u Đurđevcu. Suvozač mu je bilo trogodišnje dijete. Pali su s motora. Dijete je prebačeno u Opću bolnicu u Koprivnici
Vidi originalni članak

U nedjelju nešto iza podneva u padu s motocikla teško je ozlijeđeno trogodišnje dijete koje je kao putnika vozio 18- godišnji mladić u Ulici Stiska u Đurđevcu, stoji na stranicama Pu koprivničko križevačke.

Dijete je odmah prevezeno u koprivničku Opću bolnicu, a policija će protiv 18-godišnjeg mladića koji je vozio neregistrirani motocikl podnijeti kaznenu prijavu. On se kretao neasfaltiranom cestom te je izgubio nadzor nad motociklom i pao zajedno sa malim suvozačem na tlo.

IZMJERILI MU 2,64 PROMILA Totalno pijan i bez položenog vozačkog izazvao prometnu: Ozlijeđeni su žena i dijete (7)

O ovom slučaju uz odvjetništvo policija će izvijestiti i Centar za socijalnu skrb Đurđevac. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • lokal patriota 13.04.2021.

    Šta je tu čudno? Prije nekoliko dana u Osijeku debil oko tridesetak godina juri na električnom romobilu i vozi dijete staro nekoliko godina ispred sebe po sredini nogostupa između građana. Kao da je na slalom stazi. Normalno dijete bez kacige i ostalih zaštitnih elemenata. Pa šta radi murija i ovaj zakon je mizeran.

  • NindžaPijace 12.04.2021.

    Latino Hrvati i njihove egzibicije.

  • toma789 12.04.2021.

    ako ima pokretninu nema pravo na socijalu... ali to uhljebljeni socijalni radnici ne znaju jer su pre**upi za svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare