To je to što me zanima!

Dječak (8) pronašao petardu na ulici, ima lakše ozljede ruke

Dječak star osam godina, iz Splita, lakše je na Božić ozlijedio ruku. Pokušao je aktivirati petardu koju je našao na ulici. Nakon pružene pomoći pušten je kući
Vidi originalni članak

Dječak, star osam godina, lakše je ozlijeđen u Splitu prilikom aktivacije petarde. Petardu je pronašao na ulici te mu je eksplodirala u ruci dok je pokušavao aktivirati. Liječnici su ozljedu okarakterizirali kao lakšu, te ga pustili na kućnu njegu nakon previjanja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ivič 31.12.2013.

    di je policija iz Vrbovca u selu Luka imaš osječaj da če pucati stakla od strašnog podrhtavanja i nisu izgleda petarde!I to rade primitivci koji nesmiju pucati u Ausriji i Švicarskoj pa tu oču pokazati snagu i još daju djeci!

  • ivič 29.12.2013.

    nažalost najviše stradaju nedužni i tako godinama nesnosna buka više mkjesec dana!Kupuju roditelji kupuju policajci!Dođu dase iz Austrije Švicarske i od polovice 11mjeseca pucaju i ako se pobuniš još kažu ja sam na svom a ako bi prijavio policiji sve podatke traže!Sve u svemu trgovci policija i pojedinci svi odgovorni!

  • tatamlata 26.12.2013.

    Ma sta pronasao grrr! Petarde djeci daju njihovi nedo***ani roditelji a sa ovim "naslo" zele se izvuc od odgovornosti ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare