To je to što me zanima!

Dijete se ozlijedilo u padu, helikopter ga vozio u Split

Dijete je palo s dva metra visine i ozlijedilo glavu i kičmu. S Korčule su ga helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva hitno prevezli u KBC Split
Vidi originalni članak

Dijete (9) navodno je stradalo u igri na otoku Korčuli. Palo je s visine oko dva metra te ozlijedilo glavu i kralježnicu. Prvu pomoć pružili su mu u Domu zdravlja na Korčuli. No zbog težine ozljeda hitno su ga morali prebaciti u Split. Po dijete je došao helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji ga je prevezao u KBC Split.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_29428 22.06.2010.

    Helikopteri HRZ-a (Gorska služba spašavanja), brodovi MRM-a i MUP-a ovakve poslove svakodnevno rade, samo što je narod naučio čitati vijesti o političarima i raznoraznim Simonicama pa ovakvi članci nisu toliko niti interesantni za objavljivače.

  • bugljare 22.06.2010.

    Pa zar je i to moguće kod nas? Čudim se jer to dijete nije bilo nikakav političar! Ovo je za pohvaliti! U normalnim zemljama to se smatra pod NORMALNIM, jedino u ovoj našoj usranoj državi to je čudna vijest.

  • eurodiesel 22.06.2010.

    šta će nam helikopter...šta će nam pilot....šta će nam zrakoplovi...to je sve višak na državnoj sisi....šta će nam medicinske sestre i doktori za teško ozlijeđenu djecu...i oni su na državnoj sise.....predlažem da se sve to ukine zbog državne sise!!! (pozdrav hrvatskim licemjerima, gdje god bili)

Komentiraj...
Vidi sve komentare