To je to što me zanima!

Dijete teško ozlijeđeno: Vozio bicikl, na njega je naletio auto

Kada je dijete biciklom došlo do raskrižja s Ribarskom ulicom, oduzelo je prednost automobilu marke BMW pulskih registracija. Njime je nepropisnom brzinom upravljao mladić (21)
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći 16. kolovoza oko 20.10 sati na Putu za Marleru u Ližnjanu kraj Pule, teže je ozlijeđeno dijete. Dijete je upravljalo biciklom bez kacige te je dolaskom do raskrižja s Ribarskom ulicom, ušlo u raskrižje pored prometnog znaka ''obavezno zaustavljanje'' i oduzelo prednost prolaska automobilu BMW, pulske registarske oznake, kojim je nepropisnom brzinom upravljao 21-godišnjak. Od siline udarca, dijete je nabačeno na vjetrobransko staklo, nakon čega je palo na kolnik i zadobilo teže ozlijede.

Radi počinjenja prekršaja djeteta odgovornost će snositi roditelj,obzirom da je dijete mlađe od 14 godina, dok će se vozaču automobila izdati prekršajni nalog radi počinjanja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Papatest 19.08.2019.

    Nekada u onom mračnom dobu socijalizma imali smo u školi nastavu iz snalaženja u prometu,nastavu na poligonu.Danas umjesto toga djeca imaju vjeronauk,Bog ih čuva u prometu.

  • najiram 10 19.08.2019.

    letreči auto bez vozača ...

  • Mohik 19.08.2019.

    Dijete mladje od 14 ne smije samo na prometnicu, sukladno tome, roditeljska je duznost sprijeciti tako sto. A mlqdi vozac je isto napravio prekrsaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare