To je to što me zanima!

Diler: Da sam prodao tako puno droge imao bih avion

Član Cvikove skupine, Milan Tripković, priznao je u četvrtak na sudu u Splitu da je dilao drogu, ali kaže ne u tolikim količinama za koje ga se tereti
Vidi originalni članak

Član Cvikove skupine, Milan Tripković, dovršio je u četvrtak svoju obranu na splitskom sudu. Priznao je da je prodavao drogu, ali ne u tolikim količinama za koje ga se tereti. Tripković je dodao i da nije počinio nikakvo kazneno djelo s drugim optuženicima, a za sve je optužio svoju bivšu djevojku Želitu Tomić.
- Ne mogu opisati koliko je ona lažljiva. Toliko sam pomogao njoj i njenoj obitelji. Pomagao sam im radeći na njihovoj kući i zemlji, prevarili su me i za novac, vraćao sam njihove dugove, ne znam zašto mi ovako vraćaju - rekao je Tripković aludirajući na Želitino svjedočenje. Dodaje kako je kupovao drogu u Splitu i jedan dio prodavao kako bi opet mogao kupiti za sebe, ali ne u velikim količinama.
- Pa da sam stvarno prodavao toliko danas bih imao privatni avion, a ja nemam ni svoju kuću -rekao je Tripković. Suđenje se nastavlja, a uskoro će uslijediti završne riječi odvjetnika optuženih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare